Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

MHP BOLU GÜCÜNE GÜÇ KATIYOR

MHP BOLU GÜCÜNE GÜÇ KATIYOR
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bolu Merkez ve İlçe teşkilatları ‘Bir Haftada Bin Üye’ sloganıyla başlattığı yeni üyeler için rozet takma töreni düzenledi. Yoğun kalabalık salona sığmadı,

HABER: ASLI AKIŞ

Rozet takma törenine MHP Bolu İl Başkanı İlhan Durak, Merkez İlçe Başkanı Hakan Aydın, İl Kadın Kolları Başkanı Sema Kışlak, Ülkü Ocakları Başkanı Cihan Özkalem, önceki dönem il başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve partililer katılım sağladı.

MHP Bolu İl Başkanlığı ve Merkez İlçe Başkanlığı koordinesinde "Bir Haftada Bin Üye" kampanyası başlatıldı.

2023 seçimleri öncesi yeni üye kayıtlarına ağırlık veren MHP teşkilatları bir haftada1351 yeni üye kaydı yapmayı başardı. Kaydı yapılan yeni üyelerin rozetleri Necip Fazıl Kültür Merkezinde düzenlenen törenle takıldı.

“FIRTINA KOPSA ALLAH’IN İZNİYLE HİÇBİR ŞEY OLMAYACAKTIR”

Program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Programın açılış konuşmasını Merkez İlçe Başkanı Hakan Aydın yaptı. Aydın, “1 haftada bin üye kampanyamız sonucu partimize üye olarak, bilge liderimiz Sn. Dr. Devlet Bahçeli tarafından şekillendirilen, 21. yüzyıl 2023 vizyonumuza verdiğiniz destekten ötürü hepinize teşekkür ederim.  Kuru yaprağın yönünü rüzgar belirler. Milliyetçi Hareket Partisi 54 yıllık koca bir çınardır. Gövdemizi; ülkemizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, Başbuğ Alpaslan Türkeş ve Türkmen Beyimiz bilgi lider Sn. Dr. Devlet Bahçeli oluşturmaktadır. Bu gövdenin dalı da yaprağı da siz ülkücülersiniz. Değil rüzgar, fırtına kopsa Allah’ın izniyle hiçbir şey olmayacaktır” açıklamasında bulundu.

Aydın’ın ardından kürsü’den partililere seslenen MHP Bolu İl Başkanı İlhan Durak, MHP saflarına geçerek güçlerine güç katan yeni üyelere “hoş geldiniz” dedi.

“LİDER ÜLKE TÜRKİYE" VİZYONUNU İNŞA EDECEĞİZ”      

Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği genel seçimlerinin 14 Mayıs tarihinde yapılacağının artık kesinleşme aşamasında olduğuna değinen Durak, Cumhur İttifakı'nın seçimlerden başta Bolu olmak üzere tüm Türkiye'de zafer kazanacağını ve "Lider Ülke Türkiye" vizyonunu inşa edeceklerini belirtti.

“ANKETİ CHP GENEL MERKEZİ’NDE Mİ YAPIYORSUNUZ? YOKSA KANDİL’DE Mİ GEZİYORSUNUZ?”

Durak,  seçimler öncesi yapılan anketlere ilişkinde değerlendirmede bulunarak; “Siz bakmayın siparişle anket hazırlayanların anketlerine! Kumandalı anketçiler bildiğiniz üzere her hafta 3-5 tane sipariş anket yayınlıyorlar… Yok CHP kazanıyor yok İpçiler yüzde bilmem kaçlarda… Yalanınızı sevsinler sizin… Bir de utanmadan, sıkılmadan MHP’yi yüzde 5’lerde, 6’larda gösteriyor. MHP yakın tarihin hangi döneminde bu oyu almıştır? MHP bitti diyenler, yalan anket yapanlar her defasında Osmanlı şamarını yemedi mi? Türk Milleti sandıkta bu sahte anketçilere öyle bir tokat atacak ki, bazılarını Okyanus ötesine bazılarını da Kandil’e gönderecektir.

Buradan sipariş anket hazırlayan, sahte anketçilere de seslenmek istiyorum. MHP’nin eridiğini söylerken hiç mi utanmıyorsunuz? Madem MHP eriyor bu salondaki insanlar kim? Yıllardır aynı yalanlar, aynı senaryolar… Merak ediyorum; Anketi CHP Genel Merkezi’nde mi yapıyorsunuz? Yoksa Kandil’de mi geziyorsunuz? Şeklinde konuştu.

“BİN KİŞİ CUMHUR İTTİFAKI İÇİN MÜCADELE EDECEKLER”

Milliyetçi Hareket Partisi Bolu’nun yeni üyeleriyle birlikte cumhur ittifakı için mücadele edeceğine işaret eden İl Başkanı Durak; “Bugün değerli dava arkadaşlarımın da gayretleriyle Bolu’da tam bin kişiye MHP rozeti takacağız. Bin kişi Cumhur İttifakı için mücadele edecekler? Hani nerede o sahte anketçiler, nerede MHP bitti diyenler! Şu salona bakın! Bakın da uykularınız kaçsın, şu kalabalığa bakın da riyanız parçalansın! Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin söylediği gibi “İkazen söylüyorum, Milliyetçi Hareket Partisi yüzdelere sığmaz, oranlara sıkışmaz, barajlarla sınırlanamaz. Türklüğün baraja takılacağını ileri sürenler akıl dağılması yaşayan, aidiyet ve ahlak buhranı geçiren münafıklar korosu, müstevli kalıntılarıdır.

Başbuğumuzun yakın dava arkadaşı, emanetlerinin koruyucusu Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi, merhum Başbuğumuzun yolundan gitmiş, siyasi ikbal ve menfaatleri elinin tersiyle itmiştir. Türk siyasi hayatında “Önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben” anlayışını ortaya koyan yine odur. Merhum Başbuğumuzun siyasi ferasetini ve millî duruşunu anlayamayanların bugün Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’yi ve Cumhur İttifakı’nın ruhunu anlamaması gayet normaldir.” Diye konuştu.  

“CUMHUR İTTİFAKI, KUVAYI MİLLİYE RUHUDUR”

İlhan Durak, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin cumhur ittifakıyla ilgili ifadelerini de anımsatarak; “Ülkücüler için söz konusu vatansa, elbette gerisi teferruattır. Cumhur İttifakı, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin ifadesiyle “Cumhur İttifakı, Kuvayı Milliye ruhudur. Cumhur İttifakı, Milli Mücadele şuurudur. Cumhur İttifakı, felahı vatan ufkudur. Cumhur İttifakı, bizatihi Türk milletinin duruşudur.” Türklük ve Türkiye düşmanları, Cumhur İttifakı’nın FETÖ-PKK gibi terör örgütlerine göz açtırmamasından rahatsızdır.  Türklük ve Türkiye düşmanları, Cumhur İttifakı’nın Türkiye’nin doğusunda ve güneyinde terör devletine izin vermemesine öfkelidir. Türklük ve Türkiye düşmanları, Doğu Akdeniz ve Karadeniz’de Mavi Vatan’ın savunulmasından, Türk Devleti’nin Karabağ ve Libya’daki başarısından ürkmektedir.  Türkiye artık eski Türkiye değildir. Ne Amerika’dan emir alan ne de Batı’dan korkan bir Türkiye vardır. Düştüğü yerden kalkan, atalar mirasına sahip çıkmaya çalışan bir Türkiye vardır.” İfadelerine yer verdi.

“KİMİN KİMİNLE YÜRÜDÜĞÜ, KİMİN KİMLERLE EL BİRLİĞİ YAPTIĞI DİBİNE KADAR BELLİDİR”

Cumhur İttifakı’yla Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nden rahatsızlık duyanlara da seslenen Durak; “Cumhur İttifakına karşı iç ve dış mihrakların oyunları peş peşe sahnelenmektedir. NEDEN? Çünkü Türkiye ayağına vurulmuş prangaları söküp atmaya başlamıştır. Çünkü Türkiye önüne dikilmiş kalın duvarları yıkmaya başlamıştır. Çünkü Türkiye ayağa kalkmış, araftan çıkmış, yükselişe geçmiştir. Kaldı ki telaş ve tedirginlikleri boşuna değildir. Siyasi, ekonomik ve diplomatik ablukalar birbirini kovalarken, Kızılelma ruhu şahlanmış, Türk Birliği ülküsü canlanmış, küresel ve bölgesel konulara müdahil bir Türkiye kudreti hayalden gerçeğe dönüşmüştür. Artık her şey ortadadır, kimin kiminle yürüdüğü, kimin kimlerle el birliği yaptığı dibine kadar bellidir. Cumhur İttifakı’yla Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nden ABD rahatsızdır, AB rahatsızdır, Londra tefecileri rahatsızdır, terör örgütleri rahatsızdır, Soros uşakları rahatsızdır, Pensilvanya uyduları rahatsızdır, emperyalizm kuklaları rahatsızdır, küresel çeteler rahatsızdır, şerefini bedelsiz devretmiş nifak yuvaları hepten rahatsızdır. PKK’nın elebaşlarından terörist Mustafa Karasu bile “AK Parti’yle MHP’yi yıkmalıyız, yoksa bizi yok edecekler” demiştir. PKK’lı teröristler Cumhur İttifakına düşmandır! Ederi dolar bile olmayan satılmış FETÖ Cumhur İttifakına düşmandır! Ne kadar Türkiye düşmanı varsa, ne kara terör destekçisi varsa, ne kadar ihanet eden varsa Cumhur İttifakına düşmandır!” dedi.

“CUMHURBAŞKANI ADAYIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN’DIR”

İl BAŞKANI Durak, Cumhurbaşkanı adaylarının Recep Tayyip Erdoğan olduğuna bir kez daha vurgu yaparak; “Birileri 6’lı masa etrafında toplanmış daha bir aday bile belirleyememişken biz Aday Belli, Karar Net diyoruz! Ve yine yeniden ilan ediyoruz: Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Terör örgütünün uzantısı HDP’yle gizli kapaklı iş tutan 6’lı Masa bir Cumhurbaşkanı adayı bile belirlemekten acizdir. Düşünsenize eğer adayları da seçilirse Cumhurbaşkanı bu 6’lı masa partilerinden onay ve talimat alacakmış! Birinin evet demediğine Cumhurbaşkanı evet diyemezmiş! İşte bunlar o kadar aciz bir muhalefet! Bunlar Cumhurbaşkanı değil kendilerine emir eri seçiliyorlar sanki! Yazıktır, ayıptır, günahtır!

“CUMHUR İTTİFAKI 2023 SEÇİMLERİNDEN GALİBİYETLE ÇIKACAK”

Birileri 15 Temmuz’un rövanşını alarak FETÖ’cülere, terörist Demirtaş ve Sorosçu Kavala olmak üzere terör suçlularına ve casuslara af çıkarmak niyetinde! Birileri eser ve hizmet siyasetini baltalamak, bugüne kadar yapılan ne varsa talan etmek, ekonomide dışa bağımlılığın ve sömürü çarkının önünü ardına kadar açmak istiyor! Birileri milli savunma ve silah sanayindeki muazzam kalkınmayı sekteye uğratmak ve ülkeyi bu alanda muhtaç hale getirip Türk Silahlı Kuvvetleri’nin mukavemetini kırmak gayretinde! Biz burada olduğumuz müddetçe buna asla izin vermeyiz! Göreceksiniz MHP sandığı patlatacak, Sayın Erdoğan’ı yeniden Cumhurbaşkanı yaparak düşmanı çatlatacaktır! Allah’ın izniyle Cumhur İttifakı 2023 Seçimlerinden galibiyetle çıkacak, Türkiye Lider Ülke Vizyonunu yakalayacaktır. Biz Türk Milletine inanıyoruz, Biz Bolulu hemşerilerimize inanıyoruz.” Şeklinde konuştu.  

ROZETLER TAKILDI

Yapılan konuşmaların ardından MHP'ye yeni üye olan 1351 kişinin rozetleri MHP Bolu İl Başkanı Durak, Merkez İlçe Başkanı Hakan Aydın, Kadın Kolları Başkanı Sema Kışlak, eski il başkanları ve parti yöneticileri tarafından takıldı.

Tören, aile fotoğrafı çektirilmesi ile sona erdi.

Etiketler: bolu haberler