Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

MHP BOLU DEPREM BÖLGESİNDE

MHP BOLU DEPREM BÖLGESİNDE
Yaşanan deprem felaketi sonrası Hatay’a giden MHP Bolu teşkilatı heyeti özellikle çocuklara yönelik getirdikleri malzemeleri depremzedelere ulaştırdı.

Binlerce insanımızın yaşamını yitirdiği, yüzbinlerce insanımızın da evsiz kaldığı deprem bölgesine giden MHP heyeti depremzedelere geçmiş olsun dedi.

MHP İl Başkanı İlhan Durak, MHP Merkez İlçe Başkanı Hakan Aydın, Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanı Cihan Özkalem, il ve ilçe yöneticilerinden oluşan yaklaşık 15 kişilik ekiple bölgeye giden heyet, oluşturulan çadırkentlerde bulunan çocuklarla bir araya geldi. İl Başkanı Durak ve heyet, depremzede çocuklara yanlarında getirdikleri malzemeleri verdi.

“DEVLETİMİZ MİLLETİNİ ASLA YALNIZ BIRAKMAMIŞ, YARALAR SARILMAYA BAŞLAMIŞTIR”      

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Durak, “10 ilimizde yaşanan deprem afetinin ardından teşkilatlarımız tüm gücüyle AFAD’la koordineli bir şekilde sahada çalıştı. Devletimizin ve milletimizin bir bütün olarak bu sıkıntıların da altından kalkacağına inancımız tamdır. Devlet nerede diyenler şunu iyi bilmelidir ki; Devletimiz tüm gücüyle sahadadır. Sahada ne sosyal medya fenomenlerine şovenistler ne AHBAP ne çavuş bulunmamaktadır. Devletimiz milletini asla yalnız bırakmamış, yaralar bölgede sarılmaya başlamıştır. Liderimizin talimatları doğrultusunda bizler de afet bölgelerimizde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Allah Yüce Türk Milletimizin yar ve yardımcısı olsun” ifadelerini kullandı.
Etiketler: bolu haberler