Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

MEZARLIKTAKİ YOL TARTIŞMASI SON BULDU

MEZARLIKTAKİ YOL TARTIŞMASI SON BULDU
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Çakmaklar Mahallesi mezarlığında yapılan yol açma çalışmaları sebebiyle karşı karşıya geldiği Çakmalar mahallesi muhtarı İsmail Candan ile bir araya geldi.

Haber: Aslı Akış

Bolu belediye başkanı Tanju Özcan Çakmaklar Mezarlığı’nda başlatılan yol çalışması hakkında kamuoyuna bilgilendirmede bulundu.

Bolu Belediyesi ile Çakmaklar Mahallesi sakinlerini karşı karşıya getiren Çakmaklar Mezarlığındaki yol açma çalışmaları ile ilgili yaşanan kriz sona erdi. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, belediye ekiplerinin çalışmalarına sert tepki gösteren Çakmaklar Mahallesi Muhtarı İsmail Candan ile makamında görüştü.

Başkan Özcan görüşmenin ardından Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine yolun geçeceği güzergahta detaylı inceleme yapılması talimatı verdi. Yapılan incelemenin ardından yolun açılması konusunda karar alındı.

BAŞKAN ÖZCAN MUHTARLA BİR ARAYA GELDİ

Bolu belediyesinden yapılan açıklamada; “Bolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz gün Çakmaklar Mahallesi Mezarlığı’nda başlatılan yol açma çalışmaları esnasında yaşanan talihsiz olayla ilgili olarak Bolu Belediye Başkanımız Sayın Tanju Özcan Çakmaklar Mahallesi Muhtarı İsmail Candan ile Başkanlık makamında bir araya gelmiştir.” denildi.

“YOLUN AÇILMASINDA MUTABIK KALINMIŞTIR”

Buluşmada açılması planlanan yeni yol ve yaşanan sorunun giderilmesi ile ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulunulduğu belirtilerek; “Bolu Belediye Başkanımız Sayın Tanju Özcan, Mahalle Muhtarı Candan’ın taleplerini dinlemiş, akabinde yolun geçeceği güzergâhta tekraren detaylı inceleme yapılması talimatı vermiştir. Muhtar Candan’ın nezaretinde bölgeye giden ilgili personellerin yaptıkları detaylı inceleme sonucunda, yolun açılmasında herhangi bir sorun olmadığı konusunda mutabık kalınmıştır” ifadelerine yer verildi.

“YOL ÇALIŞMASI YENİDEN BAŞLATILDI”

Yeniden yol çalışmasının başlatıldığı da ifade edilerek; “Bunun üzerine Bolu Belediye Başkanımız Sayın Tanju Özcan ve Çakmaklar Mahallesi Muhtarı İsmail Candan arasında yapılan ikinci görüşme neticesinde güzergâhta yol çalışması yeniden başlatılmıştır. Bölgedeki trafiği ve ulaşımı kolaylaştıracak bu kritik yolun, şimdiden Çakmaklar Mahallesi’ne ve Bolu’ya hayırlı uğurlu olmasını dileriz.  Son olarak bu olaydan siyasi rant devşirmeye çalışanları da kınıyor, ‘yazıklar olsun’ diyor ve kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.” açıklaması yapıldı.


Etiketler: bolu haberler