Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

MERHUM ANNELERİNE ANNELER GÜNÜNDE DUYGUSAL HEDİYE

MERHUM ANNELERİNE ANNELER GÜNÜNDE DUYGUSAL HEDİYE
İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi PALYATİF Bakım Servisine Sibel Hitit, Kübra Yıldırım ve Ertan Perçin Kardeşler tarafından oda tefrişatı bağışında bulunuldu.


Sibel Hitit, Kübra Yıldırım ve Ertan Perçin Kardeşler tarafından anneleri merhum Gülşen Perçin adına, İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi’ PALYATİF Bakım Servisine oda tefrişatı bağışı yapıldı.

Palyatif Bakım Servisi’ne kazandırılan yeni özel oda da hastaların konforu için her şey düşünülmüş durumda. Tam teşekküllü hali ile hizmete açılan yeni oda ile birlikte Köroğlu Ünitesi Palyatif Bakım Servisinde özel oda sayısı 17’ye yükseldi.

İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi Başhekimi Op. Dr. Muhammet Mustafa Gürdal bağışların sevindirici olduğunu dile getirerek, böyle güzel ve anlamlı bir bağış ile hastanemiz palyatif bakım servisinde tedavi görecek hastalarımızın ve refakatçilerinin kendi ev ortamlarını aratmayacak konforda hizmet almalarının sağlanacağını dile getirirken nice hastaların şifaya kavuşması temennisinde bulundu.