Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

MENEMEN’DE BOLUSPOR RÜZGÂRI ESTİ

MENEMEN’DE BOLUSPOR RÜZGÂRI ESTİ
Beypiliç Boluspor, Spor Toto 1.ligin 24.haftasında deplasmanda Menenspor’a konuk oldu. Kırmızı beyazlılar maçın ilk yarısını 1-0 öne kapattığı mücadelede Menemenspor’u 3-0 mağlup ederek haftayı galibiyetle kapattı. Kırmızı beyazlıların gollerini Hamza ve Gökhan (2) kaydetti. Menemenspor maçın ilk yarısının son anlarında Yusuf’un gördüğü kırmızı kartla ikinci yarıda 10 kişi mücadele etti.


Haber: Burhan Yeşiltaş

Boluspor teknik direktörü Reha Erginer, Menemenspor karşısına; Gentian, Burak Asan, Gökhan, Hamza, Oğuzhan, Muhammed, Edwin, Emin, Ensar, Aykut, Mustafa on biri ile çıktı.

Kırmızı beyazlıların yedek kulübesinde ise, Ömer, Diouf, Araz, Alican, Kasongo, Arda, Hajdarevic, Atamer, Muhsin yer aldı.

Menemenspor ise Boluspor karşısına, Emre, Furkan, Emirhan, Adamu, Traore, Okan, Omar, Tayfun, Rasheed, Domgjonas, Rıdvan on biri ile çıktı.

Karşılaşmaya Boluspor’un vuruşu ile başlandı. Mücadeleye her iki takımda kontrollü başladı. Maçın ilk 15 dakikası golsüz eşitlikle geçildi.

Boluspor öne geçti

Boluspor maçın 17.dakikasında öne geçti. Mustafa Çeçenoğlu’nun ortasına ilk pozisyonda kafayı vuran Emin’in şutunu kaleci kurtardı, dönen topu Hamza filelere gönderdi. Bu golle Boluspor, Menemenspor karşısında 1-0 öne geçti.

Menemenspor 10 kişi kaldı

Menemenspor’da maçın 45.dakikasında Gökhan Sazdağı’nı düşüren Yusuf maçın hakemi tarafından kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Gökhan’ın kullandığı serbest vuruş üst direkten oyun alanına geri döndü. Karşılaşmanın ilk yarısının sonuna 2 dakika süre ilave edildi. Boluspor mücadelenin ilk yarısını 1-0 önde kapatan taraf oldu.

Muhsin oyunda

Maçın ikinci yarısına Menemenspor’un vuruşu ile başlandı. Boluspor maçın ikinci yarısına oyuncu değişikliği ile başladı. Muhsin Yıldırım oyuna girdi, Ensar oyundan çıktı.

Bir golde Gökhan’dan

Maçın 49.dakikasında Boluspor skoru 2-0’a getirdi. Gökhan Sazdağı Menemensporlu defans oyuncularının bir anlık dalgınlığını iyi değerlendirdi. Kaleci ile karşı karşıya kalan Gökhan, düzgün bir vuruşla topu filelere gönderdi.

Gökhan’dan duble

Boluspor maçın 54.dakikasında skoru 3-0’a getiren golü kaydetti. Ceza sahası içinde topla buluşan Gökhan Sazdağı mükemmel bir vuruşla kendisinin ikinci Boluspor’un 3.golünü filelere gönderdi.

Boluspor’dan 2 değişiklik birden

Boluspor’da maçın 65.dakikasında 2 oyuncu değişikliği birden yapıldı. Hamza ve Gyasi oyundan çıktı, Kabongo ve Araz oyuna girdi. Boluspor 74.dakikada bir oyuncu daha değiştirdi. Mustafa oyundan çıktı, Alican oyuna girdi. Boluspor’da maçın 79.dakikasında Muhammed sarı kart gördü. Boluspor’da son oyuncu değişikliği maçın 83.dakikasında yapıldı. Arda oyuna girdi, Gökhan oyundan çıktı.

Son anlarda gol sesi çıkmadı

Karşılaşmanın sonuna 3 dakika süre ilave edildi. Maçın kalan dakikalarında başka gol olmayınca Boluspor deplasmanda Menemenspor’u 3-0 mağlup etti. Kırmızı beyazlıların gollerini Hamza, Gökhan (2)’den geldi. Boluspor aldığı galibiyetle puanını 26’ya çıkardı ve rahat bir nefes aldı.

 

Etiketler: bolu haberler