Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Mehmet Özbey" Türkiye'nin örnek mahallesi olacağız"

Mehmet Özbey
Bolu Beşkavaklar Mahallesi Muhtarı Mehmet Özbey, mesleğini severek yaptığını ve hedeflerinin çok büyük olduğunu belirterek" Mahallede yaşayan vatandaşları birlik ve beraberlik içerisinde kaynaştırmak istiyorum. Amacım bu kaynaşmayı sağlayacak olan bir sosyal tesis kurmak. Bununla ilgili Belediye Başkanımız ile görüştüm. Bu konuda çalışmalarımı devam edecek sadece Bolu'nun değil Türkiye'nin örnek mahallesi olacağımıza inanıyorum" dedi.
Haber: S.Sevgül Kaba

Bolu'nun çok sevilen  muhtarlarından biri olan  Mehmet Özbey, bu sevgiyi mesleğini çok iyi yaparak ve vatandaşların isteklerini anında yetkili mercilere ileterek kazandığını belirtti. Mehmet Özbey, Belediye Başkanı Tanju Özcan ile mahallenin sorunlarını görüştüğünü söyleyerek"  Belediye Başkanımız Tanju Özcan ile mahallemizin alt yapı , kavşak ve park sorunlarını görüştük. Kendisine,  bir ayrıcalık yaratarak mahallede ki vatandaşlarımızın kaynaşması için bir sosyal tesis kurmak istediğimi söyledim. Ben bu çalışmalar ile örnek bir mahalle oluşturmak istiyorum. Benim temelimde sevgi ve yardımlaşma olduğu için bu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştiriyorum . " ifadelerini kullandı.  


 VATANDAŞLARIMIZA ELİMDEN GELEN HER TÜRLÜ YARDIMI YAPARIM 

Muhtar Mehmet Özbey, vatandaşlar için elinden gelen her türlü yardımı yaptığını belirterek " Pandemi dönemi öncesinde Isparta'da okuyan ama mahallemizde yaşayan  bir öğrenci yanıma gelip aile geçiminin iyi olmadığı ile ilgili bir  yazı almak istedi. Bu yazıyı okuduğu üniversiteye okulunu dondurmak için verecekmiş. Bende imkansızlık nedeniyle okumak engellenir mi dedim . Hemen bir milletvekilini aradım ve  onun  aracılığı ile öğrencimize yurt bulduk . Aynı zamanda yaşlı bir  teyzemiz yanıma gelip 65 yaş maaşı bağlatmak istediğini söyledi. Ben de gerekli merciler  ile görüşüp teyzemize maaş bağlatılmasında yardımcı oldum. " dedi.

BİR SONRA Kİ YEREL SEÇİMLERDE ADAY OLACAĞIM 

Özbey," Bir sonra ki yerel seçimlerde aday olacağım. Daha yapacaklarımın yarısını yapamadım.  Halk eğitimin yardımı ile gençler için bir merkez yaptırıp orada kurslar açmak istiyorum. .Milletin kaynaşmasını sağlamak istiyorum." dedi.