Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

MECLİSTE 4 MADDE GÖRÜŞÜLDÜ

MECLİSTE 4 MADDE GÖRÜŞÜLDÜ
İl Genel Meclisi Mart Ayı toplantıları devam ediyor. Toplantıların Salı günü gerçekleşen oturumunda dört madde görüşülerek karara bağlandı.

Haber: Aslı Akış

Yaşar Yüceer Başkanlığında Pazartesi günü başlayan İl Genel Meclisi Mart Ayı toplantıları devam ediyor. Toplantıların Salı günü gerçekleşen oturumunda Mudurnu İlçesi, Çavuşderesi köyü 107 ada 6 parsel nosunda kayıtlı taşınmaz için hazırlanan tarım ve hayvancılık tesis alanı amaçlı 1/5000 ölçekli nazım imar planı ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planının onanması ve Merkez İlçe, Piroğlu köyü 111 ada 124 parsel nolu ve Gövem köyü 115 ada 13, 14 ve 28 parsel nosunda kayıtlı taşınmaz için hazırlanan turizm tesis alanı, II. Konut alanı, Park ve Teknik Altyapı (yol, otopark) alanı amaçlı 1/5000 ölçekli Nazım imar planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar planı değişikliğinin onanması ile ilgili İmar ve Bayındırlık Komisyonundan gelen raporlar görüşüldü. Her iki raporda oy birliği ile kabul edildi.

Toplantıda, Mudurnu İlçesi, İğneciler Köyü Seymenler mevkiinde bulunan ve kira süresi dolan talhanlı pınarı su kaynağının bir kısmının kira süresinin belirlenmesi ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu ile Çevre ve Sağlık Komisyonundan gelen raporlarda görüşüldü. Söz konusu kiralamanın 5 yıl müddetle yapılmasının uygun olduğu belirtilen her iki rapor da meclis üyeleri tarafından kabul edildi.

Göynük ilçe köylerinin ihtiyaçları için gerekli olan 275.000 TL. ödeneğin Göynük Köylere Hizmet Götürme Birliği hesaplarına aktarılması talebinin oy birliği ile Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilmesi ile toplantı sona erdi.

 

Etiketler: bolu haberler