Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

MECLİS TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR

MECLİS TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR
Pazartesi günü başlayan İl Genel Meclisi Eylül Ayı toplantıları devam ediyor. Toplantıların Salı günü gerçekleşen oturumunda dört madde görüşülerek karara bağlandı.

Yaşar Yüceer başkanlığında devam eden İl Genel Meclisi Eylül Ayı toplantılarının Salı günü gerçekleşecek oturumunda İzzet Baysal Huzurevinde halen kullanılmakta olan su kaynağının tahsisinin yapılması ile ilgili Çevre ve Sağlık Komisyonu ile Eğitim Kültür ve

Sosyal Hizmetler Komisyonundan gelen raporlar görüşüldü. Söz konusu tahsisin uygun olduğu belirtilen her iki rapor da oy birliği ile kabul edilirken, Yeniçağa ilçesi, Gölbaşı köyü hudutlarında tapunun 784 parsel nosunda kayıtlı taşınmaz için hazırlanan enerji depolama alanı ve yenilenebilir enerji kaynaklarına dayalı üretim tesis alanı amaçlı uygulama imar planının onanması talebi incelenmek üzere İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edildi.

Gerede ilçesi Seviller Mahallesinde İl Özel İdaresi ve Gerede Belediyesine ait tapuda teknik alt yapı amaçlı ifraz işlemi yapılması talebinin de İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edildiği toplantıda son olarak Dörtdivan ilçe köylerinin ihtiyaçlarında kullanılmak üzere gerekli 164.500 TL. ödeneğin Dörtdivan Köylere Hizmet Götürme Birliği hesaplarına aktarılması önergesi Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi.