Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

MEB’TEN TAM KAPANMA SONRASI UZAKTAN EĞİTİM KARARI!

MEB’TEN TAM KAPANMA SONRASI UZAKTAN EĞİTİM KARARI!
Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısında alınan tam kapanma kararıyla ilgili yapılan açıklamanın ardından Milli Eğitim Bakanlığı'ndan yüz yüze eğitim ve sınav tarihleriyle ilgili duyuru yapıldı. MEB'in ardından Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk da tam kapanmayla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

Milli Eğitim Bakanlığı, resmi ve özel, örgün ve yaygın tüm eğitim öğretim kurumlarında 29 Nisan 2021 Perşembe saat 19.00’dan itibaren uzaktan eğitime başlanacağını, dönem sınavlarının, 17 Mayıs 2021 sonrasına ertelendiğini bildirdi.

“DÖNEM SINAVLARI 17 MAYIS SONRASINA ERTELENDİ”

Erdoğan’ın açıklamasının ardından MEB’den; “Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı’nda salgın tedbirleri kapsamında alınan kararlar doğrultusunda;

Resmi ve özel, örgün ve yaygın tüm eğitim öğretim kurumlarında 17 Mayıs 2021 tarihine kadar yüz yüze eğitime ara verilmiş olup uzaktan eğitime geçilmiştir. Uygulama, 29 Nisan 2021 Perşembe saat 19:00’dan itibaren başlayacaktır.

Okullarda 3 Mayıs 2021 sonrasında yapılması planlanan dönem sınavları, 17 Mayıs 2021 tarihi sonrasına ertelenmiştir” açıklaması yapıldı.

BAKAN SELÇUK’TAN TAM KAPANMA AÇIKLAMASI

Tam kapanma kararı sonrası sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, “Bugün alınan tam kapanma kararı, bayramdan sonraki günlerde okullarımızda yüz yüze eğitime başlayabilmemize bir umuttur. Tüm imkânlarımızla öğrencilerimizin, velilerimizin, öğretmenlerimizin yanındayız. Sağlığımıza dikkat edip, tedbirlerimizle, uzaktan eğitime sıkıca tutunalım” dedi.

Etiketler: bolu haberler