Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

MASTERCHEF'TE BOLULU ERAY RÜZGÂRI

MASTERCHEF'TE BOLULU ERAY RÜZGÂRI
Türkiye'nin en çok izlenen yarışma programlarından biri olan ve TV 8 ekranlarında yayınlanan Masterchef programına yarışmacı olarak katılan Bolulu Eray Aksungur'un performansı büyülüyor. Mutfakta harikalar yaratan Eray Aksungur performansı ile 16 kişilik ana kadroya adını yazdırmayı başardı.

Yine Bolu'nun yetiştirdiği dünyaca ünlü şef Mehmet Yalçınkaya'nın jürilik ve sunuculuk yaptığı izlenme rekorları kıran Masterchef programının yeni sezonunda yarışmacı olan Bolunun Çıkınlar Mahallesinden olan Eray Aksungur programa damga vuruyor.

Muhteşem performansı ile jüri üyelerini etkileyen ve Türkiye'de son dönemde en çok konuşulan isimlerden biri haline gelen Eray Aksungur son performansı ile 16 kişilik ana kadroya adını yazdırmayı başardı.

Bolu'da çok sevilen bir isim olan Eray Aksungur 23 yaşında. Mengen Meslek Yüksekokulu Aşçışılık Bölümü'nü bitiren Aksungur, İstanbul ve Bodrum'da çeşitli otellerde aşçılık yaptı, son olarak Bolu'daki bir otelde çalışmaya başladı.

Final turunun ilk yarışında son ikiye kalan Aksungur, Show TV'de yayınlanan ve Danilo Zanna'nın da jüri olduğu Lezzet Akademisi yarışmasına da katılmış ve 2. olmuştu.