Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“MASKE KULLANMA ZORUNLULUĞU TÜMÜYLE KALDIRILMIŞTIR”

“MASKE KULLANMA ZORUNLULUĞU TÜMÜYLE KALDIRILMIŞTIR”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bilim Kurulu sonrası yaptığı açıklamada maske kullanma zorunluluğunun kalktığını açıkladı.

Türkiye’nin merakla beklediği, Bilim Kurulu kararlarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı. Toplantı sonrası canlı yayında halka seslenen Erdoğan, zorlu bir süreç geçirildiğini ifade etti. Erdoğan sağlık çalışanları başta olmak üzere, salgınla mücadele destek veren kurumları tebrik ve teşekkür etti.

BİLİM KURULU TOPLANMAYACAK

“Bundan sonra olağan üstü bir durum olmadıkça düzenli toplantı yapmasına ihtiyaç kalmadığı görüşüne varmıştır. Sağlık bakanlığımız ise salgın yönetimi eylem planı içerisinde çalışmalarını sürdürecek.”

TOPLU TAŞIMA VE HASTANEDE DEVAM

“Koranavirüs tedbirleri kapsamında kapalı mekânlarda uygulanan maske kullanma zorunluluğu tümüyle kaldırılmıştır. Sadece toplu taşıma araçları ile sağlık kuruluşlarında maske uygulamasına vakalar binin altına düşüne kadar devam edilecektir.”

RİSKLİ GRUBA MASKE ÖNERİSİ

“Bilim kurulumuzun önerisi ileri yaştaki kişiler ile kronik hastalığı ve riskli gruplarla teması olanların maske kullanmaya devam etmeleri yönündedir.”

 

Etiketler: bolu haberler