Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

MASAL PARK SİNEMA GÜNLERİ AĞUSTOS AYI BOYUNCA DEVAM EDECEK

MASAL PARK SİNEMA GÜNLERİ AĞUSTOS AYI BOYUNCA DEVAM EDECEK
Bolu Belediyesi tarafından geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen açık hava sinema etkinliği Bolu halkının yoğun katılımı üzerine, ağustos ayı boyunca devam edecek. Klasikleşmiş Türk filmleri ve çocuklara yönelik animasyon filmlerinin yayınlanacağı etkinlik, ay boyunca ücretsiz olarak her çarşamba ve cuma günleri kurulan led ekranda Bolu halkına izletilecek.

Geçtiğimiz hafta Bolu Belediyesi tarafından çocuklara özel hazırlanan animasyon sinema filmine Bolu halkının yoğun ilgi göstermesi üzerine her yaş grubuna uygun filmlerin seyredileceği ‘Masal Park Sinema Günleri’ etkinliği ağustos ayı boyunca sürecek. Vatandaşlar, tamamen ücretsiz olarak Masal Park’a kurulan dev led ekranda her çarşamba ve cuma günleri açık havada film izlemenin keyfini yaşamaya devam edecek.

‘Masal Park Sinema Günleri’nin ilk filmi vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. Açık hava etkinliğinde çocuklarıyla dev ekranda film izlemenin keyfini yaşayan aileler Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a etkinliği düzenlediği için teşekkür etti.

Başkan Özcan adına açık hava sinema etkinliğine katılan Bolu Belediye Başkan vekili Hüseyin Ekrem Serin vatandaşlarla bir araya geldi.

Düzenlenen film etkinliğiyle ilgili detayları öğrenmek isteyen vatandaşlar, belediyeye ait sosyal tesis olan Masal Park’ın, sosyal medya hesaplarını takip ederek bilgi alabilecek.

Etiketler: bolu haberler