Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

MART AYINDA GÖLCÜK’TE KAR SÜRPRİZİ

MART AYINDA GÖLCÜK’TE KAR SÜRPRİZİ
Bolu'nun doğal güzellikleriyle ünlü Gölcük Tabiat Parkı, mart ayında etkili olan kar yağışıyla beyaza büründü. Tabiat parkına gelen tatilciler, yürüyüş yaparak karın tadını çıkardı.

Dört mevsim bir başka güzelliğe bürünen Gölcük Tabiat Parkı'nda mart ayında kar yağışı etkili oldu. Kent merkezine 13 kilometre uzaklıkta bulunan, çevresi çam ağaçlarıyla kaplı tabiat parkında yeşille beyazın birlikteliği görsel şölen oluşturdu.

Yıl boyunca tatilcilerin ilgi odağı olan tabiat parkına gelen ziyaretçiler, mart ayında gördükleri kar manzarası eşliğinde göl çevresinde yürüyüş yaparak, doğayla iç içe zaman geçirdi. Fotoğraf tutkunlarının özellikle kış mevsimlerinde vazgeçilmezlerinden birisi olan Gölcük Tabiat Parkı’na gelen tatilciler, karlı havada keyifli anlar yaşadı.

"KAR BİZİM İÇİN DE SÜRPRİZ OLDU"

İstanbul'dan Gölcük Tabiat Parkı'na gelen tatilcilerden Mehmet Kuruoğlu, "Kar bizim için de sürpriz oldu. Kara bastığımızda çıkan sesi özlemişiz. İstanbul'dan kaplıcalara gelmiştik. Kar yağışını gördük. Sürpriz oldu ve güzel oldu" dedi.

Etiketler: bolu haberler