Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Mart Ayı toplantıları başladı

Mart Ayı toplantıları başladı
31 Mart yerel seçimleri öncesi İl Genel Meclisinin son toplantıları olan Mart Ayı toplantıları başladı. İlk oturumda üç madde görüşülüp karara bağlandı.

İl Genel Meclisinin Mart Ayı toplantıları Yaşar Yüceer Başkanlığında Pazartesi günü başladı. Toplantının ilk oturumunda meclis üyeleri üç maddeyi görüşerek karara bağladı.

Dörtdivan ilçesi Merkez Mahalle Kadılar mevkiinde yapımı tamamlanan anaokulu binasının bulunduğu tapunun 2472 parsel nosunda kayıtlı 2953,45 m2 lik taşınmazın Milli Eğitim Bakanlığı İnşaat ve Emlak Dairesi Başkanlığı adına tahsisinin yapılması talebinin oy birliği ile İmar ve Bayındırlık komisyonu ile Eğitim, Kültür ve Sosyal Hizmetler Komisyonuna havale edildiği toplantıda İl Özel İdaresi bütçe ödenekleri ile İl Emniyet Müdürlüğü çalışmalarında kullanılmak üzere satın alınan aracın Müdürlüğe hibe edilmesine karar verildi.

Toplantıda son olarak Dörtdivan Köylere Hizmet Götürme Birliği hesaplarına 50.000 TL. ödenek aktarılmasına dair Plan ve Bütçe Komisyonundan gelen rapor da oy birliği ile kabul edildi.