Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

MARATON SPORDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

MARATON SPORDAN ÖRNEK DAVRANIŞ
Dünyayı ve Ülkemizi etkisi altına alan Koronavirüs hastalığı (COVID-19) birçok hayatı etkilerken vatandaşların evlerinde kalması için önlemler arttırılıyor. Alınan önlemler kapsamında ise egzersizlerinden geri kalınmaması için Maratonspor canlı yayınla evde egzersiz yaptırıyor.

Koronavirüs hastalığı (COVID-19) gün geçtikçe etkisini arttırmaya devam ediyor, uzmanlar ise karşılık olarak önlemlerini arttırıyor. Son olarak sokağa çıkma kısıtlanması getirilen 65 yaş üstü vatandaşlar oldu.

Bolu ilinde 2004 yılından bu yana Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu ve Polislik Sınavlarına hazırlananlara eğitim veren ve sonrasında Basketbol, Voleybol, Futbol, Tenis gibi spor branşlarında eğitim vermeye başlayan Maratonspor yine örnek bir davranışla hizmet veriyor.

Dünyada ve Ülkemizde gelişen sebeplerden dolayı sporcuların formunu koruması, İnstagram takipçilerinin ve vatandaşların spor yaparak daha zinde kalabilmeleri için canlı yayınla evde spor yaptırmaya başladılar.

“EVDE KAL, SPOR YAP, SAĞLIKLI VE FORMDA KAL” sloganıyla haftanın 3 günü ( pazartesi, çarşamba ve Cuma) saat 20:00’da İnstagram da “maratonsporr” sayfasından canlı yayınla tüm takipçilerine destek oluyor.