Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

MANSUR ŞEN İSTİFA ETTİ

MANSUR ŞEN İSTİFA ETTİ
İYİ Parti kontenjanından Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Mansur Şen Başkan Tanju Özcan'ın 'gereğini yap' demesinden sonra görevinden istifa etti.

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı üzerinden "Bir saniyesine bile hükmedemediğin bir dünya için bu kadar fırıldak olmaya gerek yok " demişti rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu.. İdeolojinin de ötesinde bir duruşu olmalı insanın...Zorda olsa omurgalı olmaya devam edeceğiz.. Kandırılsak bile..." şeklinde bir paylaşım yapan Belediye Başkan Yardımcısı Mansur Şen'in bu paylaşımda kimleri kast ettiği anlaşılamamıştı.

Kamuoyunda kimileri bu yazıyı Başkan Tanju Özcan'a kimileri de İYİ Parti Bolu Yönetimine yazdı şeklinde yorumlamış fakat kimse kesin bir sonuca varamamıştı.

Tüm bu yaşananlardan sonra Belediye Başkanı Tanju Özcan, İYİ Parti kontenjanından meclis üyesi seçilip başkan yardımcısı olan Mansur Şen'le bir görüşme yaparak istifasını istedi.

Bunun üzerine Mansur Şen istifa mektubunu yazdı ve Başkan Yardımcılığı görevinden ayrıldı. Şen'den boşalan koltuğa yine İYİ Parti'den bir isimin geleceği öğrenildi.

Haber: Caner Güngör

Etiketler: bolu haberler