Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“MANAVGAT’A GİDİYORUZ”

“MANAVGAT’A GİDİYORUZ”
Türkiye'nin cennet bölgelerinde meydana gelen yangınlar tüm ülkeyi gözyaşlarına boğarken, yangın bölgesinden gelen görüntüler yürek burkmaya devam ediyor.

Bolu Belediyesi öncülüğünde, Cadde14 ve Bolulu Yarenler taraftar grubu işbirliğiyle yangından en çok etkilenen bölgelerden biri olan Manavgat’a yardım tırı gönderilecek.

Haber: Burhan Yeşiltaş

Türkiye, sadece iki günde çıkan 43 yangınla mücadelesini sürerken her yangın bölgesinden feryatlar yükseliyor. Manavgat'ta yürek parçalayan vatandaşların yardımına ise Bolu Belediyesi ve Boluspor taraftar grupları yetişti.

İçerisinde su, meşrubat, kuru bakliyat, gıda maddesi ve hayvanlar için yem kolilerinin yer alacağı yardım tırı 02 Ağustos Pazartesi gününden itibaren Kızılay otoparkında Boluluların yardımını kabul edecek ve hızlı bir şekilde doldurulacak. Tırın, kısa sürede Manavgat’a gönderilmesi planlanıyor. “Manavgat’a gidiyoruz” sloganıyla başlatılan kampanya sonrası toplanan malzemeler yardım tırına yüklenerek Manavgat'a ulaştırılmak üzere yola çıkacak.

Türkiye'nin cennet bölgelerinde meydana gelen yangınlar tüm ülkeyi gözyaşlarına boğarken, yangın bölgesinden gelen görüntüler yürek burkmaya devam ediyor. Antalya'nın Manavgat ilçesindeki yangında, evinin yandığını gören bir kadının feryatları ise birçok insanı derinden etkiledi.


Etiketler: bolu haberler