Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

LÖSEMİYİ YENEN 2 ÇOCUK ANNESİ, BAŞKA HASTALARA UMUT OLMAK İÇİN ÇABALIYOR

LÖSEMİYİ YENEN 2 ÇOCUK ANNESİ, BAŞKA HASTALARA UMUT OLMAK İÇİN ÇABALIYOR
Bolu'da, 2014 yılında yakalandığı lösemiyi 2,5 yıllık mücadele sonucu yenen 2 çocuk annesi Yasemin Aksoy, bir AVM'de, lösemili çocukların annelerinin yaptığı el işi eşyaların satıldığı bir stand kurdu. Elde ettiği gelir ile LÖSEV'e destek olmaya çalışan Aksoy, amaçlarının her kanser hastasına dokunmak olduğunu söyledi.

Bolu'da 2 çocuk annesi Yasemin Aksoy, 2014 yılında yakalandığı lösemi hastalığını 2,5 yıl boyunca gördüğü tedavinin ardından yenmeyi başardı. Ailesinin desteğiyle lösemi ile verdiği savaşı kazanan Yasemin Aksoy, farkındalık yaratmak amacı ile kentte bulunan bir AVM'de, lösemili çocukların annelerinin yaptıkları el işlerini satmak için bir stand kurdu.

Aksoy, LÖSEV'in kendisine gönderdiği el işi ürünleri, oğlu Efe'nin de yardımıyla kurduğu stantta lösemi hastalarına yardım sağlamak için LÖSEV adına destek topladı. LÖSEV'in 1998 yılından beri lösemili hastalar için yardım yaptığına dikkat çeken Aksoy, "LÖSEV 1998 yılından beri lösemili ve diğer tanılı kanser hastalarımıza ayni ve nakdi yardımlar yapıyor. LÖSEV adına ailelerimizin destekleri çok kıymetli, bu standın kazancı tüm ailelerimize yönlendiriliyor. Amaç LÖSEV'in yardımlarını dört bir yana ulaştırmak, her kanser hastasına dokunmak. Bu nedenle bu satışlar bizler için çok kıymetli." dedi.