Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

LOJİSTİK SEKTÖRÜ TOBB UND İFTARINDA BULUŞTU

LOJİSTİK SEKTÖRÜ TOBB UND İFTARINDA BULUŞTU
TOBB ve Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) ortaklığında faaliyet gösteren TOBB UND Lojistik Yatırımlar A.Ş. tarafından düzenlenen iftar programı Gazelle Otel’de gerçekleştirildi.

Programa TOBB UND Lojistik Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Halim Mete, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Türker Ateş, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, Odamız Meclis Başkanı Halit Ergül, Odamız Meclis ve Yönetim Kurulu üyeleri, Bolu Gümrük Müdürü Mustafa Ünsal, UND Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Ömer Gülen, UND yöneticileri ve üyeleri ile Bolu ve Düzce’de faaliyet gösteren sektör temsilcileri katıldı.

Programda bir konuşma yapan TOBB UND Lojistik Yatırım A.Ş. Genel Müdürü Mehmet Uylukçu, ulusal ve uluslararası taşımacılık sektöründe yer alan tüm firmaların ihtiyaçlarına uygun çözüm ortağı olmak, maliyetlerini düşürmek, verimlilik ve iş kalitelerini artırmak gibi amaçlarla, TOBB ve UND ortaklığında faaliyetlerine devam eden TOBB UND Lojistik Yatırım A.Ş.’nin faaliyetleriyle ilgili katılımcılara bilgiler verdi.

Başkan Türker Ateş ise yaptığı konuşmasında taşımacılık ve lojistik sektörünün İlimiz ekonomisindeki yeri ve önemine değinerek bu alanda Odamız tarafından yürütülen projelerden bahsetti.

Son olarak konuşan TOBB UND Lojistik Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Halim Mete, tüm konuklara ve sektör temsilcilerine programa katılımlarından dolayı teşekkür etti. Halim Mete, TOBB UND Lojistik Yatırım A.Ş.’nin TOBB ve UND gibi iki güçlü kuruluşun ana ortaklığında, Türk lojistik sektörünün uluslararası arenada gelişimine katkı sağlamak amacıyla çalışmalarına hız kesmeden devam ettiğini ifade etti. TOBB UND Lojistik Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Halim Mete, şirkette çalışan firmaların verilerinin güvenliğine önem verildiğini ve şirketin gerek finansal gücünün, gerekse kapasitesinin çok yüksek olduğunu belirttiği konuşmasında, taşıyıcılara teminat sağlamak misyonunun yanında sorunlarının çözümüne yönelik adımlar atıldığının altı çizdi.