Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“LİDERİMİZ BAHÇELİ 100 OY İSTEDİ, BOLU’DA BUNU BAŞARACAĞIZ”

“LİDERİMİZ BAHÇELİ 100 OY İSTEDİ, BOLU’DA BUNU BAŞARACAĞIZ”
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bolu İl Başkanı İlhan Durak, il teşkilatının yürüttüğü çalışmalara ilişkin bilgi vererek, “Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi, grup toplantısında her Ülkücü’den 100 oy istedi. Allah’ın izniyle biz Bolu’da bunu başaracağız” dedi.

Özel Haber: Oğuzhan Eke – Aslı Akış

Türkiye seçim atmosferine girdi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bu kapsamda yaptığı grup konuşmasında il ve ilçe teşkilatlarına mesajlar vererek, seçim için Mayıs ayını işaret etti. MHP Bolu İl Teşkilatı da yeni yönetimiyle seçim çalışmalarına hız verdi. Bu kapsamda İzzet Baysal Caddesi’nde parti üye kayıt standı kuruldu. İl ve ilçe yöneticileri stantta vatandaşlarla sohbet ederek, partiye katılmak isteyen Boluluların kayıtlarını yaptı.

“BÜYÜK BİR ÇABA İÇERİSİNDEYİZ”

Yürütülen çalışmalara ilişkin de MHP Bolu İl Başkanı İlhan Durak, özel açıklamalarda bulundu. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin “100 oy” söylemine değinen Durak, “Bugün Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi, grup toplantısında her Ülkücü’den 100 oy istedi. Allah’ın izniyle biz Bolu’da bunu başaracağız. Bu konuda muvaffak olacağımıza inanıyorum. Göreve geldiğimiz günden beri teşkilatımızı oluşturmak için büyük bir çaba içerisindeyiz. 88 arkadaşımızla bu süreci devam ettiriyoruz” dedi.

“İL VE İLÇE YÖNETİMİ ARKADAŞLARIMIZ STANTTA OLACAKLAR”

Seçimin yaklaştığını belirten Durak, vatandaşlarla farklı şekillerde bir araya geldiklerinin altını çizerek, “Zamanımızın kısıtlı olduğunu biliyoruz. Çok fazla işimiz var, bunun bilincindeyiz. Yine Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi’nin ‘Lider Ülke Türkiye’ vizyonunda oluşturduğu proje kapsamında ‘Komşun Nasılsın’ programlarına hızlı bir şekilde giriş yaptık. Vatandaşlarımızın evlerine gidiyoruz, ziyaret ediyoruz. Dertlerini dinliyoruz ve dertleriyle de dinlenmeye çalışıyoruz. Bugün itibariyle de üye kayıt standımızı bu Milliyetçi Hareket binamızın önüne açtık. Günün belirli saatlerinde açık olacak. Ben, Merkez İlçe Başkanımız, il ve ilçe yönetimi arkadaşlarımız stantta olacaklar. Burada da vatandaşlarımıza dokunmaya çalışacağız, dertleriyle dertleneceğiz, isteklerini, taleplerini alacağız” ifadelerini kullandı.

“ÖZNEMİZ BOLU OLACAK”

Üye kayıt standıyla daha da büyüyeceklerini ifade eden Durak, “Öznemiz Bolu olacak. Esnafımızdan, öğrencimize, emeklisine bütün vatandaşlara dokunmak çabası içerisinde olacağımızı buradan belirtmek istiyorum. Biz büyük bir aileyiz. Ailemizi daha da büyütmek için üye kayıt standımızı açtık. Belirli günlerde de burada çalışmalarımız devam edecek. Hepimiz burada olacağız, ailemizi büyüteceğiz inşallah” şeklinde konuştu.

“CUMHURİYET’İN 100’ÜNCÜ YILINDA MÜCADELEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Durak, Bolulu vatandaşların MHP’ye destek verdiğini de belirterek, şu ifadeleri kullandı:

“Vatandaşlarımızın evlerine gittiğimiz, bize gönüllerini açıyorlar öncelikle. Birçok vatandaşımızdan, şunu duyuyoruz, ‘Vatanımız, milletimiz için ne yapmamız gerekiyorsa biz elinizden geldiği kadar yanınızdayız. Bu milletin, Devlet’in yayındayız’ diyor vatandaşlarımız. Bu bizi mutlu ediyor. Bizim derdimiz de vatanımız, milletimizi 2023 Türkiye Vizyonu kapsamında, Cumhuriyet’in 100’üncü yılında mücadeleye devam edeceğiz. Geçmiş dönemlerde yapılmış yatırımlara da devam edilmesi için 2023 vizyonunda da sizlerden oy bekliyoruz dediğimizde sıcak şekilde karşıladıklarını görüyorum.”

Etiketler: bolu haberler