Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

LİDERE ÇELMEYİ TAKTIK

LİDERE ÇELMEYİ TAKTIK
Boluspor, Spor Toto 1.ligin 29.haftasında deplasmanda Abalı Denizlispor ile karşı karşıya geldi. İlk yarısı 0-0 biten mücadele golsüz eşitlikle sona erdi. Kırmızı beyazlılar aldığı beraberlikle puanını 43’e çıkardı. Boluspor’da İshak Çakmak maçın 56. dakikasında bir de penaltı vuruşundan faydalanamadı.

Haber: Burhan Yeşiltaş

Boluspor teknik direktörü Orhan Kaynak, Denizlispor karşısına; Gökhan, Umut, İshak, Ufuk, Mutlu, Dimov, Guido, Batuhan, Hayrullah, Ümit, Mustafa on biri ile çıktı.

Kırmızı beyazlıların yedek kulübesinde ise, Gökhan, Sabri, Fink, Sebaihi, Özgürcan, Burak Asan, Burak Bekaroğlu yer aldı.

Denizlispor ise Boluspor karşısına; Stachowiak, Alperen, Oğuz, Burak, Kerem Can, Abdülkerim, Aissati, Recep, Mehmet, Burak, Kehinde on biri ile çıktı.

Boluspor tehlikeli geldi

Karşılaşmaya Abalı Denizlispor’un vuruşu ile başladı. Boluspor 6.dakikada gole çok yaklaştı. Mustafa Durak uzaklardan çok sert vurdu, kaleci son anda kornere tokatladı. Karşılaşmanın ilk 15 dakikası golsüz eşitlikle geçildi. Boluspor’da maçın 24.dakikasında Hayrullah sarı kart gördü. İlk yarıda her iki takımda orta alanı kalabalık tutmaya özen gösterdi. Boluspor, Abalı Denizlispor’a oranla daha atak bir oyun ortaya koydu. İlk yarının sonuna 1 dakika süre ilave edildi. Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 eşitlikle sona erdi.

İkinci yarının başında değişikliği yok

Karşılaşmanın ikinci yarısına Boluspor’un vuruşu ile başlandı. Her iki takımda ilk yarıda mücadele ettikleri on birlerle ikinci yarıya başladı. Boluspor’da 48.dakikada Batuhan sarı kart gördü.

İshak penaltıyı kaçırdı

Boluspor maçın 56.dakikasında penaltı kazandı. Ani gelişen Boluspor atağında Guido ceza sahası içinde düşürüldü. Maçın hakemi tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen İshak Çakmak’ın vuruşunu kaleci kurtardı. Pozisyonun devamında İshak Çakmak, defans oyuncusunu faul yaptı. Boluspor’da ilk oyuncu değişikliği maçın 72.dakikasında yapıldı. Mutlu oyundan çıktı, Sebaihi oyuna girdi.

Umut kaçırdı

Boluspor maçın 80.dakikasında gole çok yaklaştı. Sol kanattan Mustafa Durak’ın ceza alanı dışına yaptığı ortayı Umut vurdu, top az farkla auta çıktı. Boluspor’da ikinci oyuncu değişikliği maçın 81.dakikasında yapıldı. Batuhan oyundan çıktı, Özgürcan oyuna girdi. Boluspor son oyuncu değişikliğini maçın 90.dakikasında yaptı. Burak Asan oyuna girdi, Mustafa Durak oyundan çıktı.

Son anlarda gol sesi çıkmadı

Maçın sonuna 4 dakika süre ilave edildi. Boluspor’da maçın 93.dakikasında Umut sarı kart gördü. Karşılaşmada kalan dakikalarda gol sesi çıkmadı Boluspor, Abalı Denizlispor ile 0-0 berabere kaldı. Kırmızı beyazlılar aldığı beraberlikle puanını 43’e çıkardı. Boluspor’da İshak Çakmak, bir de penaltı vuruşundan faydalanamadı.