Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

LA PARİSİENNE BUTİK MAĞAZASI AÇILDI

LA PARİSİENNE BUTİK MAĞAZASI AÇILDI
Ayten-Recep Arslan çiftinin tamamı Fransız ürünlerden oluşan ve merakla beklenen La Parisienne Butik Mağazası yoğun bir katılım ile açıldı. Açılışa Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Bolu Belediyesi Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, Ak Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, Ticaret Odası Başkanı Türker Ateş’in yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.


Farklı konsepti ve dizaynı ile birbirinden şık ve tamamı Fransa’dan getirilen kıyafet, aksesuar ve parfümlerin bulunduğu La Parisienne açıldı. Ürün çeşitliliği açısından oldukça geniş bir yelpazeye sahip mağaza, kadınların vazgeçilmez adresi olacak. Bolulu olmalarına rağmen yıllarca Fransa’da yaşadıktan sonra memleket hasretine son veren Ayten Arslan, açılışta yaptıkları konuşmada; “ Eşimle birlikte memleketimize yaptığımız yatırım vesilesi ile yurda dönüş yapmaktan son derece mutluluk duyuyoruz. Tamamı en saygın en kaliteli Fransız markaları ile oluşan mağazamızı açmaktan dolayı da ayrı bir heyecan içerisindeyiz. Mağazamızı sürekli güncel yeni ürünlerle doldurup ilk günkü şıklığı ilimize kazandırmaya devam edeceğiz. Açılışımıza katılan tüm misafirlerimize teşekkür ediyoruz”  ifadelerini kullandı. 
Borazanlar Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Bulvarı üzerine açılan La Parisienne mağazasını gezen misafirlerin ortak görüşü ise; farklı tasarımı ile kendilerini Fransa’nın meşhur sokağı şanzelizede bulunan bir mağazada zannetmeleri oldu.