Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

LA PARİSİENNE BUTİK KADINLARIN VAZGEÇİLMEZİ

LA PARİSİENNE BUTİK KADINLARIN VAZGEÇİLMEZİ
Farklı konsepti ve dizaynı ile birbirinden şık Fransız marka, kıyafet ve aksesuarlar ile orijinal Fransız parfümlerini bulabileceğiniz La Parisienne Butik ürün çeşitliliği açısından kadınların vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Bolulu olmalarına rağmen yıllarca Fransa’da yaşadıktan sonra memleket hasretine son veren Ayten Arslan ve Recep Arslan çifti mağaza ve ürünlerle ilgili şu bilgileri verdi;
“MÜŞTERİLERİMİZİ AVRUPA'DAN GİYDİRİYORUZ”

“2006 yılında Fransa'ya evlenerek gittim. 16 yıl Fransa'da yaşadım. Eşimin bayan giyim, konfeksiyon üzerine düşkünlüğü vardı. Bizim oradaki işimiz inşaat işiydi. Eşim sevmediği için konfeksiyon yapmak istedi. Her sene Bolu'ya geldiğimizde Bolu'da üst segment bir mağaza olmadığını, her yerde aynı mağazalar olduğunu ve Bolu'da sahte, doldurma parfüm kullanılarak insanların sağlığı ile oynandığını düşünürdük. Bolu'da bunun eksik olduğunu düşündüğümüz için tamamen yurt dışı tasarımlı ürünler ve orijinal parfümler bulunan bir mağaza açmak istedik. Her kesime hitap ediyoruz. Fiyatlar açısından her kesimden müşterimiz geliyor. Her bütçeye uygun ürünlerimiz var. 

“BOLU'DA BİR İLK”

Müşterilerimizin memnuniyeti için Bolu'da bir ilk olarak cafe, ikram bölümü yaptık. Buraya her gelen müşterimiz sürekli bize Bolu'da böyle bir şeye ihtiyaç olunduğunu söylüyor. İnsanların kafa dağıtmak için bir çay, kahve molası vermesi için böyle bir uygulamanın çok güzel olduğunu söylüyorlar. Bu bizim içinde ekstra bir avantaj oluyor. 
Bizde ürünleri direk eşim seçiyor ve biz ürünleri buradan internet üzerinden sipariş ile ya da direk kendimiz giderek ürünleri oradan seçip alıyoruz. İnsanları Avrupa'dan giydiriyoruz. Bunun Bolu'da bir yenilik ve ilk olduğunu düşünüyoruz umarım hayırlı olur. 
Türkiye'de eşine rastlamayacağınız birbirinden şık fransız marka kıyafet ve aksesuarlar ile orjinal fransız parfümlerini bulabileceğiniz mağaza. 

"SON KALAN ÜRÜNLERDE %50 İNDİRİM"

Biz ilk başta Boluyu bilmediğimiz için beden konusunda çok sıkıntı yaşıyorduk. Biraz üst segment giyinen insanlar daha çok 40'tan başlayıp 46'ya kadar giden bedenler giyiyor. Buraya gelen çoğu insan eli boş çıkıyor çünkü bizim büyük beden bölümümüz yok. Avrupa standartlarına uygun olduğundan dolayı Avrupa'da insanlar daha çok kendilerine dikkat ettiği ve sağlıklı beslendiği için fit görünüme sahip. Ürünlerde burada oraya göre üretildiği için Türkiye'de sıkıntı oluyor. Biz kondusterimizle konuştuk. Bünyesinde 10 binden fazla ürün olan La Parisienne bunu bizim için çözebileceğini ve üst büyük bedenlerin olabileceğini söyledi. Bizim her iki haftada bir buraya yeni sevkiyatımız oluyor. Bir daha ki sevkiyatımızda büyük bedenleri buraya getireceğiz. Kimseyi La Parisienne boş çıkartmak istemiyoruz. Herkesi buradan giydirmek istiyoruz. Ürünlerde elimizde stokta kalan ürünler oluyor. Bunlarda eşim Instagram ve WhatsApp üzerinden promosyon yapıyor. Son kalan ürünlerde %50 indirimler yapıyor ve talepte oluyor.
Her gelen müşterimiz şimdiye kadar Bolu'da gerçekten olmayan ürünler olduğunu söylüyor. Kumaşa, ürüne dokunduklarında gösterişli ve kaliteli olduğunu fark ediyorlar. Bizim çok satılan kürk modelimiz vardı. Bu seriden 6 adet getirmiştik. Tek ürün kaldı ve hatta tamamı satıldı birisi geri geldi. Bayan kendisini ürünün içinde kilolu olduğunu hissettiği için geri geldi. Bu kürk olduğu için mecburen kaba oluyor. Geri getirdiğinde bizde mutlu olduk. Bu ürün çok satılan bir üründü elimizde kalmayacağını düşündük ve öyle oldu.

"PARFÜMLERDE KÂR HACMİMİZİ DÜŞÜREREK %20 İNDİRİM YAPTIK"

Ayten Hanım bununla ilgili instagramda 3 kişinin sayfayı paylaştığını ve bunun bir şekil şaka olduğunu söyledi. Sonra biz uygulama üzerinden paylaşımları yapan kişileri yüklüyoruz. Verdiğimiz tarih geldiği gün video çekerek üzerinde hiç oynama olmadığını göstererek instagramda paylaşacağız. İki haftada bir şeklinde düşünüyoruz. Her şekilde kullanılabilir hediye çeki parfüm. Biz insanların daha çok parfümde kullanmasını istiyoruz. İnsanlar Bolu'da parfümün pahalı olduğunu düşünüyor. Biz şimdi parfümlerde kâr hacmimizi düşürerek %20 indirim yaptık. Biz insanları parfüme alıştırmak istiyoruz. Parfüm alan kişiler bize geri dönüşünü yapıyor. Hatta bir bey eşine sevgililer günü hediyesi olarak bir set almıştı. İki gün sonra buraya geldiğinde eşine böyle bir şey aldığından çok mutlu olduğunu söyledi. Bu kokuyu eşinin üzerinde duymaktan mutlu oldu. Buradan geçerken sürekli durur söyler.  Eşim yıllardır parfüm kullanıyor ama ben böyle güzellik böyle bir koku görmedim der. Erkekleri de bekliyoruz. Bu arada erkek parfümlerinde sipariş edildiği takdirde 24 saatte ürün teslimatı yapıyoruz. Erkek parfümlerimizin listesi elimizde mevcut. İstanbul'da anlaştığımız Arkom Kozmetik bize erkek parfümlerinde bugün sipariş verildiği takdirde Türkiye'nin her yanına 24 saat kargo teslimatı garantisi verdi. Teslimattan 24 saat sonra parfümlerini alabiliyorlar” dedi.