Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“KUTLAMALARA HİÇBİR YASAK ENGEL OLAMAZ”

“KUTLAMALARA HİÇBİR YASAK ENGEL OLAMAZ”
CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu, İçişleri Bakanlığı’nın valiliklere yolladığı 30 Ağustos Genelgesine tepki göstererek, ” Emperyalizme diz çöktüren bir milletin evlatlarına 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunu yaşatmamaya çalışmak mümkün müdür? ” dedi.

CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu, İçişleri Bakanlığı’nın valiliklere yolladığı 30 Ağustos Genelgesini değerlendirdi. Başkan Karsu, “Ayasofya açılışında binlerce kişiyi bir araya getiren, 15 Temmuz'u 3 bin kişilik etkinlikle ananlar 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda vakaların zirve yaptığı dönemdeki tedbirlere geri dönüldüğünü açıklıyorlar. Salgının artamaması için her türlü tedbir alınmalı buna katılıyoruz ancak pandemide ikinci dalga başladı da bizim mi haberimiz yok? Ayasofya ibadete açılırken bulaşmayan virüs 30 Ağustos zafer kutlamalarında nasıl bulaşıyor? 23 Ağustos’ta başlayan Malazgirt törenlerine uğramayan virüs nasıl oluyor da 30 Ağustos zafer bayramı kutlamalarına uğruyor? Sosyal mesafeye uyularak kutlama yapmanın neresi yanlıştır?

“KUTLAMALARA HİÇBİR YASAK ENGEL OLAMAZ”

 MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’den niye bu konuda bir ses çıkmıyor? Ben Malazgirt zaferimizi kutlamayalım demiyorum. 23 Ağustos tarihinde başlayan törenlerle Ahlat’ta inşa edilen gayet “mütevazı” saray eşliğinde ne güzel kutluyoruz. Tüm bu yaşananların ışığında 30 Ağustos niye es geçilmek isteniyor? Türk Milleti’nin bağımsızlık ve özgürlük mücadele tarihinin en önemli zaferi olan 30 Ağustos’u salgını bahane ederek bir takım kısıtlamalar getirmeye çalışmak çok anlamsızdır.  Kutlamalara hiçbir yasak engel olamaz. Bu yıl da her zaman olduğu gibi 30 Ağustos zaferini coşkuyla kutlayacağız. Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün emanetlerine sahip çıkacağız!” ifadelerini kullandı.