Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

KUPA VE MADALYALAR, SAMİ ÖZDEMİR’E HEDİYE EDİLDİ

KUPA VE MADALYALAR, SAMİ ÖZDEMİR’E HEDİYE EDİLDİ
Bolu Bilardo İl Temsilciliği’nin düzenlediği Sezin Özdemir Bilardo Turnuvası’nda, altın madalyayı, Murat Yörükoğlu kazandı. Turnuva sonunda dereceye giren sporcular, madalya ve kupalarını turnuvaya adı verilen Sezin Özdemir’in anısına, Sami Özdemir’e hediye etti.


Haber: Oğuzhan Eke

Spor Bakanlığı Bilardo Federasyonu koordinesinde gerçekleştirilen Sezin Özdemir Bilardo Turnuvası’nda final oynandı. Müsabakayı Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürü Şerafettin Çilkara, Sezin Özdemir’in kuzeni ve Bolu Belediyesi Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, Sezin Özdemir’in Babası Sami Özdemir, protokol üyeleri ve vatandaşlar takip etti. 33 sporcunun mücadele ettiği yarışmada, finale Taylan Bal ve Murat Yörükoğlu kaldı. Yaklaşık 1 buçuk saat süren heyecan dolu müsabakada altın madalyayı Murat Yörükoğlu kazandı. İkinciliği Taylan Bal alırken, üçüncü Cemal Varol, dördüncü ise Adem Öztürk oldu. Final müsabakasının ardından konuşmalar gerçekleştirildi.

“REKOR KATILIMLA TURNUVAMIZI TAMAMLADIK”

Turnuvaya rekor katılım olduğunu ifade eden Bolu Bilardo İl Temsilcisi Ömer Uçar, “Dünyaca ünlü sporcuların yetiştiği ve ülkemizi yarışmalarda gururlandıran bilardo sporu, aynı zamanda güzel dostluklarında oluşmasına vesile oluyor. Burada rekor katılımla, 33 sporcu ve 8 resmi hakemle, 5 gün boyunca birbirinden çekişmeli müsabakalar oynayarak il birinciliği turnuvamızı tamamladık. Dereceye giren sporcularımızı tebrik eder, başarılarının devamını dilerim” dedi.

“SEZİN, ÇOK GÜZEL ŞEYLER BIRAKMIŞ”

Turnuvaya adı verilen Sezin Özdemir’in Bolu’nun her noktasında iz bıraktığını dile getiren Bolu Belediye Başkan Yardımcısı ve Sezin Özdemir’in kuzeni Rasim Özdemir, “Biz aile bağları güçlü bir aileyiz, hemen hemen her gün görüştüğümüz, konuştuğumuz aileyiz. Tabi acımız, kaybımız çok büyük oldu. Ama ben çok gururluyum, amcama da söyledim. Sebebi şu, Sezin’in ölümünün ardından, şehirde Sezin, çok güzel şeyler bırakmış. Sezin sporda mutlaka dokunmuş, yer almış, sanatta yer almış, siyasette yer almış, Sezin bu şehrin çocuğu olmuş ve bu şehrin çok tanınan, çok bilinen isimlerinden birisi haline gelmiş” diye konuştu.

“BENİM TABİRİMLE ÇILGIN BİR İSİMDİ”

Gururlu olduğunu da belirten Başkan Yardımcısı Özdemir, “Bizimle birlikte şehirde birçok insan da üzüntülerini dile getirdi. Bizimle birlikte acımızı paylaştı. Acımıza ortak oldular. Ben bu sebepten çok gururluyum. Sezin arkamızdan kötü söz söyletmedi. Herkesle güzel anılar bırakmış. O sebepten ben çok gururlandım. Tabi kısa yaşamı içerisinde çok büyük bir hayat bırakmış. Onu da görmüş olduk. Zaten deli dolu, benim tabirimle, çılgın bir isimdi. Herkesle iyi olmaya çalışıyordu. Herkesle temas kurmaya çalışıyordu. Onun da ölümüyle birlikte biz de onu görmüş olduk” ifadelerini kullandı.

“TEŞEKKÜR EDİYORUM BU TURNUVAYA İSİM VERDİKLERİ İÇİN”

Bolu Bilardo İl Temsilciliğine turnuva için teşekkür eden Özdemir, “Bolu Bilardo İl Temsilciliğine öncelikle teşekkür etmek istiyorum, böyle bir şey yaparak bizi sevindirdiler. Acımıza bir nebze olsun ortak oldular. Ben başta Ömer olmak üzere, tüm il temsilci arkadaşlara teşekkür ediyorum, bu turnuvaya isim verdikleri için. Gençlik Spor İl Müdürlüğü bazında bakanlığımıza da çok çok teşekkür ediyorum” kelimelerini kullandı.

“HERKESİ TEBRİK EDİYORUM, BAŞARILAR DİLİYORUM”

Bolu’da yapılan yatırımlardan bahseden ve turnuva için tebriklerini ileten Gençlik ve Spor İl Müdürü Şerafettin Çilkara, “İl temsilcimiz olmak üzere,  diğer arkadaşlarımıza, hakemlerimize, hocalarımıza teşekkür ediyorum. Başarılar diliyorum. Gençlik Spor İl Müdürlüğü olarak her zaman, sporun ve sporcunun yanında olduk. Bundan sonra da en iyi şekilde olmaya devam edeceğiz. Malum pandemi süreci sadece ülkemizde değil,  Dünya’da da bu tür faaliyetleri engelledi, etkiledi. Biz 2019, 2020 yılında, bu pandemi sürecinde yapamadığımız faaliyetlerin yerine tesislerimizdeki sıkıntıları, şartları iyileştirmek adına çok ciddi anlamda teşebbüslerimiz oldu, çabalarımız oldu. Özellikle Karaçayır’daki spor kompleksindeki bir takım eksiklerimizi giderdik. İlçelerimizdeki bir takım eksiklerimizi giderdik. Mengen’de kapalı spor salonu tadilatını yaptık ve bugünlerde bitmek üzere. Aynı şekilde Mudurnu’da da kapalı spor salonumuz kullanılamayacak haldeydi, onu da ihalesini yaptık. Bugünlerde inşallah açılışını yapacağız. Sor faaliyetlerinin en aza indirildiği bu dönemde, elimizden geldiğince tesis anlamında, sıkıntılar anlamında gayret ettik ve bu konuda yeni sezonda pandemi bitimine spor ve sporcularımızı buluşturmak için gayret ettiğimizi ifade ediyorum. Bu vesileyle bu turnuva için emeği geçen bütün herkesi tebrik ediyorum, başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

KUPA VE MADALYAYALAR HEDİYE EDİLDİ

Konuşmaların ardından, protokol üyeleri tarafından turnuvada dereceye giren isimlere kupaları ve madalyaları takdim edildi. Sporcular ise Sezin Özdemir’e ithafen kazandıkları kupa ve madalyaları, turnuvayı izlemeye gelen Sezin Özdemir’in babası Sami Özdemir’e hediye etti.

Etiketler: bolu haberler