Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

KUMAŞ VE SEMERCİOĞLU AÇIKLADI

KUMAŞ VE SEMERCİOĞLU AÇIKLADI
Boluspor’da Gençlik geliştirme merkezine alternatif antrenman sahaları geliyor. Başkan vekili Metin Kumaş ile alt yapı sorumlusu Adil Semercioğlu tesislerin yanında bulunan boş arazi için kolları sıvadı.


Haber: Burhan Yeşiltaş-Fahri Gündüz

Boluspor tesislerinin arkasında bulunan boş atıl durumdaki arazi için çalışmalar başladı. Kongrenin ardından görev dağılımı ile Altyapıdan Sorumlu Başkan Yardımcısı olan Metin Kumaş ile Alt Yapı Sorumlu Yöneticisi Adil Semercioğlu, Gençlik geliştirme merkezine alt yapıların çalışması için alternatif çalışma alanı için düğmeye bastılar.

Bolu Belediyesi ile ortaklaşa istişare yapılan görüşmede ilk çalışmalar başladı. Geçtiğimiz gün Bolu Belediyesinden gelen yetkililer alternatif antrenman sahası için ilk çalışmayı da yaptılar.

Yapılacak antrenman sahası için kısa bir değerlendirme yapan Başkan Vekili Metin Kumaş ile Alt yapı sorumlusu Adil Semercioğlu şunları ifade ettiler: “Burada boş bir arazi var. A takımımızın tesis ile bitişik. Yıllardır boş olarak duruyor. Bizde burayı değerlendirmek istedik. Alt yapımıza alternatif antrenman sahası haline getirelim dedik. İlk olarak Bolu Belediyesinden yetkililerle bir görüşme yaptık ve olumlu sonuç aldık. Buraya güzel bir çalışma alanı yapacağız. Alt yapıda bulunan hocalarımızın da fikirlerini alacağız en kısa zamanda burayı bitirip alt yapımızın hizmetine sokmak istiyoruz. Hem de burada güzel bir görüntü olsun dedik.”