Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“KÜLTÜR VE SANAT ÇALIŞMALARI DAHA DA ARTACAK”

“KÜLTÜR VE SANAT ÇALIŞMALARI DAHA DA ARTACAK”
CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan, Bolu Belediyesi Meslek Edindirme Kurslarının Ahşap Atölyesi kursiyerleri tarafından yapılan “Ahşap Oyma ve Naht Sergisi” ne katıldı.


31 Mart’ta gerçekleşecek yerel seçimlere 24 gün kala çalışmalarını sürdüren CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan Mehmet Yücetürk Sanat Merkezi’nde açılan ahşap oyma ve naht sergisine katıldı. 

Bolu Belediyesi Bolu Araştırmaları Merkezi Sorumlusu İsmail Şentürk öncülüğünde BOLMEK Ahşap Atölyesi kursiyerlerinin hazırladığı serginin çok özel bir sergi olduğunu belirten Özcan, “Bundan sonra bu çalışmalar hızla ilerleyecek. İsmail Şentürk gibi değerli sanatçılarımıza sahip çıkmaya devam edeceğiz.  Kültür ve Sanat konusundaki çalışmaları yaygınlaştırarak devam ettireceğiz Allah bize bu görevi nasip ederse. Serginin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum inşallah devamı da olacak. Fiziki olarak daha büyük bir mekânlarda da bu sergilerde buluşmak üzere "ifadelerini kullandı.

Serginin açılışı gerçekleştikten sonra Özcan, tek tek el emeği ile işlenmiş ahşap oymaları inceleyerek Bolu Belediyesi Bolu Araştırmaları Sorumlusu İsmail Şentürk'ten eserler hakkında bilgi aldı.