Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

KÜLTÜR MAHALLESİ, YENİ PAZAR YERİNE KAVUŞTU

KÜLTÜR MAHALLESİ, YENİ PAZAR YERİNE KAVUŞTU
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, seçim vaatlerinden birini daha hayata geçirdi. ‘Kapalı Semt Pazarlarının Modernleştirilip Yaygınlaştırılması’ projesi kapsamında Bolu’nun, kalabalık nüfusa sahip Kültür Mahallesi, yeni Pazar yerine kavuştu. Proje kapsamında 2021 yılı içerisinde 4 mahalleye daha modern kapalı semt pazarı kazandırılacak.


Geçtiğimiz aylarda çalışmaları tamamlanan Kültür Mahallesi Pazar yerinin tezgah tahsisi kuraları da çekilerek vatandaşların hizmetine açıldı.

Proje kapsamında 2021 yılı içerisinde yapılması planlanan Karaçayır-Aktaş ve Sümer-Tepecik Mahallelerine kurulacak olan kapalı semt pazarlarının ise çalışmaları sürüyor.

Kültür Mahallesi Muhtarı Cengiz Bulut, Başkan Özcan’a teşekkür ederken, “Yeni açılan Kültür Mahallesi Pazar yeri esnafımıza, mahallemize hayırlı olsun. Tanju Başkana mahallem ve şahsım adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Kültür Mahallesi yeni Pazar yerine, 2014 yılında Sakarya’da geçirdiği trafik kazasında hayatında kaybeden ve Bolu’nun sevilen esnaflarından olan Ali Şahin Erol’un ismi verildi.

Etiketler: bolu haberler