Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“KÖYLÜMÜZÜN YARASINI SARMAK İÇİN NE GEREKİYORSA YAPILACAK”

“KÖYLÜMÜZÜN YARASINI SARMAK İÇİN NE GEREKİYORSA YAPILACAK”
AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, İlimiz merkezine bağlı Kuzfındık Köyünde çıkan yangının ardından bölgeye gitti. Doğanay, yangında zarar gören vatandaşlarla görüşüp geçmiş olsun dileklerini iletti.


Haber: Aslı Akış

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay beraberinde Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak ve İl Genel Meclisi Üyesi Mazhar Bozoğlu ile Kuzfındık Köyünde yaşanan yangın felaketini söndürmek için yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi alıp yangın zede köylülere geçmiş olsun dileğinde bulundular.

İl Başkanı Nurettin Doğanay, devletin her felakette olduğu gibi vatandaşın yanında olduğunun altını çizerek; “Yangını duyar duymaz vatandaşlarımızın yanına geldik. Köyümüzde meydana gelen yangında şükürler olsun ki can kaybı olmadığını öğrendim. 12 ev tamamen yandığını gördük. Burada il genel meclisi üyelerimizde var. Köylümüzün yarasını sarmak için ne gerekiyorsa en acil şekilde yapılacağından kimsenin kuşkusu olmasın. Devletimiz her felakette olduğu gibi bu yangın felaketinde de vatandaşımızın yanındadır” şeklinde konuştu.

Etiketler: bolu haberler