Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

KÖY YAŞAM MERKEZLERİ, VELİLERİ EĞİTİMLER İLE BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

KÖY YAŞAM MERKEZLERİ, VELİLERİ EĞİTİMLER İLE BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR
İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi iş birliği ile Gölköy Köyü Hamidiye Mahallesi Köy Yaşam Merkezinde eğitim görmekte olan velilere Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon bölümü öğrencileri tarafından fizik tedavi konusunda bilinçlendirme ve farkındalık eğitimi verildi.

Haber: Ebru Buket Dönmez

Milli Eğitim Bakanlığının 81 ilde başlatmış olduğu Köy Yaşam Merkezleri Projesi'yle kullanılmayan köy okulu binaları, köyün ihtiyaçları doğrultusunda çok kısa sürede revize edilerek anaokulu, ilkokul, kurs merkezine dönüştürüldü. Köylerin kalbi haline gelen Köy Yaşam Merkezleri, hem öğrencilerin hem de köy halkının ilgi odağı oldu. Projenin yürütülmeye başlamasıyla birlikte Gölköy Köyü Hamidiye Mahallesi Köy Yaşam Merkezinde velilere fizik tedavi konusunda eğitim verildi.

Köy Yaşam Merkezindeki velilerin ihtiyaçları doğrultusunda bireysel ve mesleki kursların yanı sıra farklı alanlarda eğitim faaliyetleri devam etmekte.

Çeşitli alanlarda başlatılan eğitici ve sosyal etkinlikler ile veliler hem öğrenmekte hem bireysel gelişimlerine katkı sağlamaktadırlar.

Etiketler: bolu haberler