Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Kötü seriye devam!

Kötü seriye devam!
Beypiliç Boluspor, TFF 1.ligin 8.haftasında deplasmanda Bursaspor ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar maçın ilk yarısını 2-1 geride kapattığı mücadelede Bursaspor’a 4-2 mağlup olmaktan kurtulamadı. Kırmızı beyazlıların oynadığı isteksiz futbol saç baş yoldurdu. Beypiliç Boluspor’un gollerini Muhammed ve Melih kaydetti. Kırmızı beyazlılar aldığı mağlubiyetle ligin dibine demir attı.


Haber: Burhan Yeşiltaş

Beypiliç Boluspor teknik direktörü Reha Erginer, Bursaspor karşısına; Mosquera, Kerim, Melih, Oğuzhan, Abdullayev, Muhammed Bayır, Alican, Mertan, Ali Keten, Aykut, Burak Bekaroğlu on biri ile çıktı.

Kırmızı beyazlıların yedek kulübesinde ise, Ömer, Fethi, Burak Asan, Hamza, Mihajlovic, M.Arslantaş, M. Gümüşkaya, Belibi yer aldı.

Bursaspor ise Boluspor karşısına; Deniz Aydın, İsmail, Emirhan, Burak Kapacak, Aykut, Ali Akman, Furkan Emre, Kerem, Burak Altıparmak, Kerem Şen, Tuğbey on biri ile çıktı.

Erginer’den üç değişiklik

Kırmızı beyazlıların teknik direktörü Reha Erginer, ilk on bir de 3 değişikliğe gitti. Erginer, kart cezalısı Bekir Yılmaz’ın yerine Oğuzhan Berber’e, Marlinho’nun yerine Ali Keten’e ve sağ kanatta da Mihajlovic’in yerine de Abdullayev’r formayı teslim etti.

Beypiliç Boluspor öne geçti

Karşılaşmaya Bursaspor’un vuruşu ile başlandı. Beypiliç Boluspor maçın 8.dakikasında Bursaspor karşısında 1-0 öne geçti. Melih’in sol kanattan yaptığı ortaya arka direkte son olarak vuran Muhammed Bayır topu filelerle buluşturdu. Bu golle Beypiliç Boluspor, Bursaspor karşısında 1-0 öne geçen taraf oldu. Beypiliç Boluspor maçın 17.dakikasında 2.gole çok yaklaştı. Muhammed’in kullandığı köşe vuruşunda arka direkte kendini unutturan Burak’ın kafa vuruşunu kaleci güçlükle kornere gönderdi.

Bursaspor’dan cevap gecikmedi

Bursaspor maçın 21.dakikasında beraberlik golünü buldu. Burak’ın hızlı kullandığı serbest vuruşta Mosquera ile karşı karşıya kalan Ali Akman aşırtma bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Bu golle skor 1-1’e geldi. Beypiliç Boluspor’da maçın 37.dakikasında ilk oyuncu değişikliği yapıldı. Sakatlanan Mertan’ın yerine Hamza oyuna girdi.

Bursaspor öne geçti

Maçın 38.dakikasında Bursaspor, Beypiliç Boluspor karşısında öne geçti. Burak Kapacak, ceza sahası dışından düzgün bir vuruşla topu filelerle buluşturdu. Bu golle 2-1’e geldi. Maçın ilk yarısının sonuna 4 dakika süre ilave edildi. Karşılaşmanın ilk yarısı Bursaspor’un 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.

Bursaspor kontratakla vurdu

Maçın ikinci yarısına Beypiliç Boluspor’un vuruşu ile başlandı. Bursaspor maçın 51.dakikasında farkı 2’ye çıkardı. Ani gelişen Bursaspor atağında ceza sahası içinde oluşan karambolde topu son olarak dokunan Ali Akman topu ağlara gönderdi. Bu golle Bursaspor, Beypiliç Boluspor karşısında skoru 3-1’e getirdi.

Beypiliç Boluspor’dan iki hamle birden

Beypiliç Boluspor maçın 55.dakikasında 2 oyuncu birden değiştirdi. Burak Asan ve Mihajlovic oyuna girdi, Ali Keten ve Alican oyundan çıktı. Beypiliç Boluspor’da maçın 69.dakikasında Burak Asan sarı kart gördü.

Melih çatala gönderdi

Beypiliç Boluspor, maçın 77.dakikasında skoru 3-2’ye getirdi. Ceza sahası dışından plase bir vuruş yapan Melih topu çatala gönderdi. Maçın 79.dakikasında Melih sarı kart gördü. Bu kez maçın 82.dakikasınd Burak Bekaroğlu sarı kart gördü.  Kırmızı beyazlılar maçın 83.dakikasında son iki değişikliğini yaptı. Belibi ve Muhammet Arslantaş oyuna girdi, Oğuzhan ve Melih oyundan çıktı.

Bursaspor gollere devam ediyor

Bursaspor maçın 86.dakikasında 4.golü buldu. Ani gelişen Bursaspor atağında, Beypiliç Boluspor defansı önde yakalandı. Arka direkte topla buluşan Batuhan topu ağlara gönderdi. Bu golle skor 4-2 geldi.

Son anlarda gol sesi çıkmadı

Karşılaşmanın sonuna 5 dakika süre ilave edildi. Maçta kalan dakikalarda başka gol olmayınca Beypiliç Boluspor deplasmanda Bursaspor’a 4-2 mağlup oldu. Kırmızı beyazlılar aldığı mağlubiyetle 3 puanda kaldı. Kırmızı beyazlıların gollerini Muhammed Bayır ve Melih attı 

Etiketler: bolu haberler