Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

KÖROĞLU THM KOROSU ESERLERİNİ İZZET BAYSAL İÇİN SESLENDİRDİ

KÖROĞLU THM KOROSU ESERLERİNİ İZZET BAYSAL İÇİN SESLENDİRDİ
Bolu Belediyesi Köroğlu Türk Halk Müziği Korosunun Şükran Günleri özel konseri gerçekleşti. Yoğun ilgi gören konserde dev koro seslendirdiği eserlerle izleyenlerin kulaklarının pasını sildi.

Bolu’nun babası, büyük hayırsever İzzet Baysal anısına bu yıl 33’üncüsü düzenlenen İzzet Baysal Şükran Günleri’nin 2’nci gününde Bolu Belediyesi Köroğlu Türk Halk Müziği Korosu muhteşem bir konsere imza attı.

Necip Fazıl Kültür Merkezi’nde sahne alan Şef Tahsin Arslan yönetimindeki dev Koro, İzzet Baysal’ı Anma ve Yiğit Efelerin Türküleri Ege Bölgesi temalı konserde icra ettikleri eserlerle sanatseverlere unutamayacakları bir gece yaşattı. İki bölümden oluşan konseri İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal ve eşi Solmaz Baysal da Bolulu sanatseverlerle birlikte takip etti.

Konser boyunca bazen duygulanan, bazen neşelenen Baysal çifti, icra edilen eserlere sık sık eşlik etti. Konserin bitimiyle birlikte Ahmet Baysal, emeği geçenleri kutladı. Ardından sahneye çıkan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın eşi Meral Özcan ve Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yılmaz da verdikleri konserle kulakların paslarını silen Şef Tahsin Arslan ve koro üyelerine çiçek ve plaket takdim etti.

Etiketler: bolu haberler