Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Köroğlu Kooperatifi yoğun ilgi gördü

Köroğlu Kooperatifi yoğun ilgi gördü
Antalya'da düzenlenen 11. YÖREX-Yöresel Ürünler Fuarı'nda ilk kez yer alan Köroğlu Yöresel Ürünler Kooperatifi standı büyük ilgi gördü.
Bolu Belediyesi'nin iştiraki olan S.S. Köroğlu Organik ve Yöresel Ürünler Üretim ve Pazarlama Kooperatifi, 20-24 Ekim 2021 tarihlerinde bu yıl on birincisi düzenlenen Türkiye'nin ilk ve tek yöresel ürünler fuarı YÖREX–Yöresel Ürünler Fuarı'na katıldı.

Köroğlu Kooperatifi'nin açtığı yoğun ilgi gören Bolu standını Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Eski Manken Vahe Kılıçarslan ve Ünlü Doktor Feridun Kunak ziyaret etti. Kooperatif Başkanı Cevat Çatladı ziyaretçilere, Kooperatifi'n ürettiği yöresel ürünlerin olduğu hediye paketini takdim etti.

"Daha uygun fiyata daha çok ürün"

Fuar dönüşü Türkiye’deki diğer kooperatifler ile görüşmeler yapıldığını belirten Cevat Çatladı, “Diğer illerdeki kooperatifler ile işbirliği içindeyiz, ilerleyen zamanlarda kooperatifler arası ürün alım satımı gerçekleşecek. Karşılıklı ürün alışverişi ile hem pazarımız genişleyecek hem de halkımız daha uygun fiyata daha çok ürün ile alışveriş yapabilecek” ifadelerini kullandı.