Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“KONUNUN BAKANA SUNULMAMASINI KINIYORUM”

“KONUNUN BAKANA SUNULMAMASINI KINIYORUM”
İYİ Parti Dörtdivan İlçe Başkanı Sedat Özdemir, Milli Eğitim Bakanı’nın Bolu ziyaretine ilişkin, “Dörtdivan Meslek Yüksekokulu için Milli Eğitim Bakanına bu konunun milletvekilleri tarafından sunulmamış olmasını kınıyorum” dedi.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Bolu’da gerçekleştirdiği programına, şehre 680 milyon liralık yatırım yapılacağını açıkladı. Söz konusu açıklamayla ilgili İYİ Parti Dörtdivan İlçe Başkanı Sedat Özdemir, yazılı bir açıklama yaparak ilçedeki meslek yüksekokulu çalışmasına dikkat çekti. Özdemir, okul için bakan ile görüşülmemesine tepki göstererek, Valilik binasında düzenlenen toplantıya neden Dörtdivan Belediye Başkanı’nın davet edilmediğini sordu. Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“GEREKLİ KAYNAK NEDEN TALEP EDİLMEDİ”

“Dörtdivan’a Meslek Yüksekokulu çalışmasını yürekten destekliyoruz. Fakat hazır olgunlaşmamış bir konuda gerekli kaynağın bulunması için Milli Eğitim Bakanına bu konunun milletvekilleri tarafından sunulmamış olmasını kınıyorum. Bolu’da Valilikte yapılan görüşmede bu konu neden gündeme getirilmedi ve binaların tadilatı için gerekli kaynak neden talep edilmedi? Dörtdivan’ın bu meselesi hazır bakan gelmişken burada konuşulmayacaktı da nerede konuşulacaktı?

“ART NİYETLİ TUTUMLARINI NASIL DEĞERLENDİRMELİYİZ”

“Milletvekillerinin Dörtdivan’a yönelik bu art niyetli tutumlarını nasıl değerlendirmeliyiz? Bu tutuma rağmen Dörtdivan’daki iktidar partisinin temsilcilerinin teşekkür methiyeleri düzmek ve ‘koltuklar ve makamlar gider korkusu’ siyaseti bırakmak yerine ne zaman milletvekillerine bunun hesabını sorma erdemini gösterecekler? AK Parti İl Başkanı’nın paylaşımı ve Milletvekili Arzu Aydın paylaşımı ile kendi içinizde çelişmiyor musunuz?”

“İNSANIMIZIN SANDIKTA BUNUN HESABINI SORACAĞINA İNANIYORUZ”

“Bakanın Bolu’ya gelmesini ve Valilikteki görüşmeyi neden sadece Gerede Belediye Başkanı biliyor?

Bakan gelmeden önce diğer ilçelerin Belediye Başkanları ile konuşup ilçenizin konularını getirin deyip öncesinde Bakanın karşısına hazırlıklı çıkmak daha doğru olmaz mıydı? Bolu ilimize ayrılan 680 milyon içinde Dörtdivan Meslek Yüksek Okulu binalarının tadilatı olmadığına göre milletvekilleri bu kaynağı bularak hatalarını düzeltecekler mi? Bütün bu soruları halkımızın takdirine bırakıyor ve elbette insanımızın sandıkta bunun hesabını soracağına inanıyoruz.”
Etiketler: bolu haberler