Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“KONGRELERDE BULAŞMAYAN VİRÜS VATANDAŞLARIN CENAZESİNDE Mİ BULAŞIYOR?”

“KONGRELERDE BULAŞMAYAN VİRÜS VATANDAŞLARIN CENAZESİNDE Mİ BULAŞIYOR?”
CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu’nun, AK Parti Bolu 7.Olağan Kongresi’nde Bolu Belediyesi ve Cumhuriyet Halk Partisi’ne yönelik sarf ettiği ifadeleri kesinlikle kabul etmediklerini söyleyerek tepki gösterdi.

CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu, 24 Şubat Çarşamba günü AK Parti Bolu 7.Olağan Kongresi’nde katılım gösteren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu’nun kongredeki sözlerini politik eleştiri kapsamında değerlendirmenin çok zor olduğunu ve birçok yanlış bilgiyi de barındırdığını dile getirdi.

Karsu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu’nun kongredeki ifadelrine karşılık kendisine sorular yönelterek;  “Sayın Sarıeroğlu’nun ifadeleri Adalet ve Kalkınma Partisinin içinde bulunduğu politik girdabı ve kaosu da en güzel bir şekilde ifade ediyor. 2019 yerel seçimlerinde İstanbul ve Ankara başta olmak üzere birçok kritik il ve büyükşehri kaybeden Cumhur İttifakı, çareyi Millet İttifakının en önemli bileşenleri olan Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Parti’ye saldırmakla buluyor. Sayın Jülide Sarıeroğlu, milyonlarca vatandaşımızın Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan’ın “lebaleb dolduğu” için teşekkür ettiği AK Parti kongrelerine olan isyanlarını bilmiyor mu? Buralarda bulaşmayan virüs vatandaşların cenazesinde mi bulaşıyor? Sayın Jülide Sarıeroğlu, salgın yüzünden aylardır kapalı olan restoran, lokanta, kıraathane, bar gibi yaklaşık 350 bin işyerinde çalışan 2,5 milyon insanın bizzat hükümetleri tarafından  “açlığa, işsizliğe ve gelirsizliğe terk edildiğini” bilmiyor mu? Sayın Jülide Sarıeroğlu, dünya devletlerinin, esnafa milli gelirin yüzde 5 ila 10’u arasında destek verirken, Türkiye’de esnafa verilen desteğin binde 1’in bile altında olduğunu bilmiyor mu?  Sayın Jülide Sarıeroğlu, AKP politikaları sonucunda pandemi sürecinde 100 bin esnafın iflas ettiğini, günlük 273 esnaf’ın kepenk kapattığını bilmiyor mu? Hadi bunları Sayın Sarıeroğlu bilmiyor da partisinin içinde kendisini uyaracak birileri yok mu? şeklinde konuştu.

“YÜCE HALKIMIZ AK PARTİ VE TÜREVLERİNİ SANDIĞA GÖMMENİN HAZIRLIĞI İÇİNDEDİR”

CHP Bolu il başkanı Kazım Karsu, açıklamasının sonunda, “AKP-MHP ittifakı 15 yıl aradan sonra el değiştiren Bolu Belediyesini kaybetmenin getirdiği hazımsızlıkla sağa sola saldırarak yalan yanlış bilgilerle vatandaşlarımızın kafalarını karıştırmaya çalışıyor” diyerek; “Geldikleri günden beri kutuplaştırma politikasından medet umanlara yüce halkımız en güzel cevabı 2019 yılında yapılan yerel seçimlerde vermiştir. Yüce halkımız olası bir erken seçim ya da 2023 yılında yapılacak olan genel seçimlerde de AKP ve türevlerine son darbeyi vurarak bir daha gelmemek üzere onları sandığa gömmenin hazırlığı içindedir.  Tünelin sonundaki ışık görünmektedir. Cumhuriyetimizin 100. Yılında ekonomik özgürlüğünü kazanmış, Laik, Demokratik ve Tam bağımsız bir ülke için yapılması gereken tek şey Cumhur İttifakına “dur” demekten geçmektedir. Millet İttifakı olarak iktidara gelmek için gün sayıyoruz. Türkiye’nin geleceğini 1923’te yaptığımız gibi yeniden kurarak, sağlıklı yarınları inşa etmek için hazırız” ifadelerini kullandı. 
Etiketler: bolu haberler