Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“KIYMETLİ KADINLARIMIZ, KADES HAYAT KURTARIR”

“KIYMETLİ KADINLARIMIZ, KADES HAYAT KURTARIR”
Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele farkındalık çalışmaları kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı ve Bolu Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde Bolu Pazar yerinde vatandaşlara broşür dağıtılarak bilgilendirme yapıldı. Kadınlara broşür dağıtan ekipler, bazılarının telefonuna KADES’i indirerek nasıl kullanacaklarını uygulamalı olarak gösterdi.


Haber: Aslı Akış

25 Kasım Kadına Yönelik Uluslararası Şiddetle Mücadele Günü kapsamında KADES uygulamasını halka tanıtmak ve farkındalığı artırmak amacıyla Bolu’da çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda Bolu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü,  Aileiçi Şiddet ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliği, İl Jandarma Komutanlığı ve Bolu Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürlüğü görevlilerince KADES uygulamasının tanıtımı yapılarak broşürler dağıtıldı.

Özellikle kadın jandarma ve polislere ilgi gösteren kadın vatandaşlar ekiplerden KADES uygulaması ve yapılması gerekenler konusunda bilgiler aldı. Uygulamayı son derece yerinde olduğunu belirten vatandaşlar uygulamayı hemen telefonlarına indireceklerini belirttiler.
Etiketler: bolu haberler