Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

KİTAPLARIN İYİLEŞTİRİCİ GÜCÜNÜ BİRLİKTE BÜYÜTECEKLER

KİTAPLARIN İYİLEŞTİRİCİ GÜCÜNÜ BİRLİKTE BÜYÜTECEKLER
Adalet Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı arasında yapılan protokol kapsamında Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından “Ceza Evi İnfaz Kurumu Kütüphaneleri İçin Kitap Bağış Kampanyası”nın ikincisi düzenlendi. Cumhuriyet Başsavcısı Ali Keleş ‘ADALET’ isimli kitapla ilk bağışı yaptı.

Haber: Aslı Akış

Kitap bağış kampanyası programına; Bolu Cumhuriyet Başsavcısı Ali Keleş, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Hüseyin Sabuncuoğlu, İdare Mahkemesi Başkanı Tuncay Atakan, T Tipi Açık Cezaevi Müdürü Süleyman Topdemir, Bolu Baro Başkanı Avukat Perihan Bengü Akşemsettinoğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer, İl Kültür ve Turizm Müdürü Hakan Doğanay, İl Defterdarı Hasan Çelik, Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Aydoğan Tekin ile Bolu  Adliyesi Cumhuriyet Savcıları ve hakimler katıldı.

Adalet Bakanlığı “Kitap iyileştirir” sloganıyla Ceza İnfaz Kurumu kütüphaneleri için kitap bağış kampanyası düzenlenmeye başladı. Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı himayelerinde de Bolu Adliyesinde düzenlenen program saygı duruşunda bulunulması ve istiklal marşının okunmasıyla başladı.

Programın devamında Ceza ve Tevkif evlerinde bulunan kütüphaneler için Cumhuriyet Başsavcısı Ali Keleş ve protokol üyeleri ve adli personel tarafından kitap bağışı yapıldı.

Ceza infaz kurumundaki tutuklu ve hükümlülere okuma alışkanlığı kazandırmak ve farkındalık oluşturmak amacıyla gerçekleştirilen  ‘Ceza İnfaz Kütüphaneleri İçin Kitap Bağış Kampanyası’na 15 Şubat’a kadar kitap bağışları kabul ederek, ülke genelinde bulunan Ceza İnfaz Kurumları’nın envanterine kayıt edilecek.

Etiketler: bolu haberler