Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

KİMSENİN ‘BEN AÇ KALIR MIYIM?’ KORKUSU YAŞAMAYACAĞI BİR RAMAZAN OLACAK

KİMSENİN ‘BEN AÇ KALIR MIYIM?’ KORKUSU YAŞAMAYACAĞI BİR RAMAZAN OLACAK
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Ramazan ayının ekonomik krizin en sert şekilde yaşandığı bir döneme geldiğine değinerek, “Bu Ramazanda Bolu’da kimse yatağa aç girmeyecek. İhtiyaç sahibi kim varsa, gıda ihtiyaçları noktasında biz bu ihtiyaçların tamamını Bolu Belediyesi olarak karşılayacağız” dedi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Ramazan Ayı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Sosyal medya hesabından paylaştığı videoda ilk olarak Ramazan ayının önemine değinen Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Ramazan ayı başladı. Allah sağlıklı, huzurlu bir şekilde Ramazan Bayramına hepimizi erdirir inşallah. Tabi ramazan ayı özel bir ay. Ramazanda dargınlar barışacak, küskünlükler bir tarafa bırakılacak. Milli ve manevi değerlerimizin çok daha yukarı çıkacağı bir ay olacak. Biz böyle gördük. Arkasından da inşallah mübarek Ramazan Bayramını hep birlikte kutlayacağız.” dedi.

“BOLU’DA KİMSE YATAĞA AÇ GİRMEYECEK”

Ardından ülkede yaşanan ekonomik krize dikkat çeken Özcan, Ramazan ayı boyunca hiçbir Bolulunun yatağa aç girmesine müsaade etmeyeceğini söyleyerek, “Tabi burada bu vesileyle şunu da söyleyeyim: Ramazan ayı ekonomik krizin en sert şekilde yaşandığı bir döneme geldi ama Bolu’da kimse yatağa aç girmeyecek. İhtiyaç sahibi kim varsa, gıda ihtiyaçları noktasında biz bu ihtiyaçların tamamını Bolu Belediyesi olarak karşılayacağız. Hiçbir vatandaşımın ‘ben aç kalır mıyım?’ korkusu yaşamayacağı bir Ramazan olacak. Bunun sözünü bütün Bolu halkına veriyorum.” ifadelerini kullandı.

“HAYIRLARINIZDA KÖPRÜ GÖREVİ GÖRMEYE HAZIRIZ”

Başkan Özcan son olarak, ihtiyaç sahiplerine yönelik sosyal projeler üzerinden Bolulu hayırseverlere çağrıda bulunarak, “Hayırlarınızın gerçek yoksullara ulaşmasını istiyorsanız Bolu Belediyesi olarak köprü görevi görmeye hazırız. Çünkü Türkiye’de yoksulluk haritasını gerçek anlamda yapan tek belediyeyiz.  Hayırlarınızı Bolu Belediyesi’ne getirip verdiğinizde şuna emin olun ki her kuruşu, doğru, gerçekten ihtiyaç sahibi olan insanlarımıza belediye ekiplerimizce ulaştırılıyor.  Yine askıda fatura uygulamamız da devam ediyor. Hayırsever vatandaşlarımız belediyemiz internet sitesine girerek, askıda faturadan 1’er 2’şer fatura ödeyerek yoksul vatandaşlarımıza katkı sağlamış olurlar. Bu noktada da sevap kazanmış olurlar. Ben şimdiden Ramazan ayının ülkemize, Bolumuza hayırlı ve mübarek olmasını temenni ediyorum. Hayırlı Ramazanlar.” diye konuştu.

Etiketler: bolu haberler