Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“KİMLE KONUŞSAK KADİR KARA’YI GÖRMEDİKLERİNİ SÖYLÜYORLAR”

“KİMLE KONUŞSAK KADİR KARA’YI GÖRMEDİKLERİNİ SÖYLÜYORLAR”
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Osmaniye’de kiminle konuştuysa Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara’yı görmediklerini ifade eden halkı sesini duyurmak için MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye çağrıda bulundu. Özcan; “Sayın Bahçeli Osmaniye Belediye Başkanınız nerede?” dedi.

Haber: Aslı Akış

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan beraberinde başkan yardımcısı Rasim Özdemir ile birlikte depremden etkilenen 10 ilde ziyaretlerini sürdürüyor.

Adıyaman Gölbaşı, Gaziantep İslâhiye ve Hatay’ın ardından Osmaniye’ye geçen başkan Özcan, depremden etkilenen vatandaşlarla bir araya geldi. Aynı acıyı 1999 yılında yaşadıklarını belirterek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Diğer illerden farklı olarak Osmaniye’de gördüğü tespitlerini paylaşan Başkan Özcan, bu bölgelerde büyükbaş ve küçükbaş hayvanların yeme ihtiyacı olduğunu vurguladı, vatandaşlara ve belediyelere de seslendi.

“İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYEMİZ OSMANİYE’DE YOĞUN BİR ÇALIŞMA YAPIYOR”

Başkan Özcan, depremin ardından Osmaniye’ye ilk ulaşan İzmir Büyükşehir Belediyesinin bölgede yoğun bir çalışma yaptığına işarete ederek; “Diğer gezdiğimiz deprem bölgelerinden bir fark var Osmaniye’de. Osmaniye ilk olarak İzmir büyükşehir belediyemiz gelmiş. Sonradan AK Partili ve CHP’li belediyeler de katılım sağlamış. Ancak biraz geç katılmışlar. İlk günden beri İzmir Büyükşehir belediyemiz Osmaniye’de yoğun bir çalışma yapıyor.” Diye konuştu.

“BÜYÜKBAŞ VE KÜÇÜKBAŞ HAYVANLAR İÇİN YEME İHTİYAÇ VAR”

İnsani ihtiyaçların dışında hayvanların yem ihtiyacının da göz ardı edilmemesi gerektiğini vurgulayan başkan Özcan; “Bölgede insani ihtiyaçlar dışında hayvanların da yem ihtiyaçları söz konusu. Buna İslâhiye’de de şahit olmuştuk. Bunu da ilk düşünen belediye İzmir büyükşehir belediyesi olmuş, ben Tunç başkana, çalışanlara çok teşekkür ediyorum. Bu bölgelerde büyükbaş ve küçükbaş hayvanlar için yeme ihtiyaç var.  Hem sokak hem evcil hayvanlar, hem de damızlıkların da beslenmesi lazım dolayısıyla onları da düşünelim.” İfadelerine yer verdi.

“KADİR KARA’YI HİÇ GÖRMEDİKLERİNİ SÖYLÜYORLAR”

Özcan, Osmaniye’den MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye de seslenerek, vatandaşların Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara’yı göremedikleri serzenişini iletti. Özcan “Diğer Bölgelerde çok karşılaşmadığımız bir durum var burada. Kimle konuşsak Osmaniye’de, Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara’yı hiç görmediklerini söylüyorlar. Ben buradan sayın Bahçeli’ye de çağrıda bulunmak istiyorum. Sayın Bahçeli, Osmaniye Belediye Başkanınız nerede? Lütfen bu duruma el koyunuz. Osmaniye halkı sizden bunu bekliyor” şeklinde konuştu. 

Etiketler: bolu haberler