Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

KILINÇ’TAN TIP FAKÜLTESİNE ZİYARET

KILINÇ’TAN TIP FAKÜLTESİNE ZİYARET
Saadet Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı Turan Kılınç, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle BAİBÜ Tıp Fakültesini ziyaret etti.

Seçim çalışmalarını sürdüren Saadet Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı Turan Kılınç, BAİBÜ Tıp Fakültesini ziyaret etti. Turan Kılınç ve partililer Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Ural ile görüştü.

Ziyaretleri için heyete teşekkür eden Fakülte Dekanı Prof. Dr. Ahmet Ural, “Üniversite hastanemizde vatandaşlarımıza sunduğumuz hizmeti ve kalitesini artırmak için yoğun çaba içerisindeyiz. Bu çabamızın da karşılığını aldığımızı görmekten memnuniyet duyuyoruz. Bugün tedavi ettiğimiz hastalarımızın yaklaşık yarısı Bolu dışından gelerek fakültemizi tercih ediyor. Bunların içinde Ankara, İstanbul gibi metropollerden gelen hastalarımız olduğu gibi çevre illerden ve Konya ya da Kayseri gibi uzak illerimizden gelen hastalarımız da var. Bu da sağlık alanında Türkiye çapında giderek büyüyen bir marka değerimizin olduğunu gösteriyor. Bu değer de alanlarında uzman hocalarımızın tecrübeleri ile hastalarımızın burada gördüğü tedaviden memnun olmasından kaynaklanıyor.” diye konuştu.

KILINÇ’TAN TEBRİK ve TEŞEKKÜR

Saadet Partisi belediye Başkan adayı Kılınç yaptıkları hizmetlerden dolayı Prof. Dr. Ahmet Ural’a teşekkür ederek, “Bu vesile ile sizin nezdinizde tüm hekimlerimizin ayrıca hemşirelerimizin, hasta bakıcılarımızın, teknisyenlerimizin ve tüm personelin 14 Mart Tıp Bayramını kutlarım.” ifadesini kullandı.