Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

KILIÇDAROĞLU “FATURAMI ÖDEMEYECEĞİM” DEDİ

KILIÇDAROĞLU “FATURAMI ÖDEMEYECEĞİM” DEDİ
Elektrik faturaları hakkında açıklama yapan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılçdaroğlu, “Erdoğan zamları geri çekinceye kadar, gelecek hiç bir elektrik faturamı ödemeyeceğim” dedi. Kılıçdaroğlu’nun açıklaması sonrasında faturasını ödemeyeceğini dile getiren vatandaşlar oldu.

Haber: Oğuzhan Eke

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından halka seslendi. Kılıçdaroğlu yayımladığı videoda Türkiye’nin gündeminde olan yüksek bedelli elektrik faturalarına değinerek, zamları geri çekmesi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslendi.

“ZAMMI SEN YAPTIN, GERİ ALMASINI BİLECEKSİN”

Yaşananları “zulüm” olarak tanımlayan Kılıçdaroğlu, faturaların 31 Aralık 2021 öncesine dönmesini isteyerek, “Buradan Saray’a seslenmek istiyorum. Derhal KDV’yi yüzde 1’e indir. Senden bir çözüm beklentimiz yok. Sen bizi dinle ve kanamayı durdur gerisini zaten biz seçim sonrası çözeceğiz. Ayrıca 31 Aralık gecesi bizzat imzaladığın elektrik zammını da geri al. Faturalar 31 Aralık öncesine dönsün. Bu zammı sen yaptın, geri almasını da bileceksin. Bu zulümden vazgeç. Bırak insanlar rahat bir nefes alsın” dedi.

“İBAN NUMARANIZLA BİRLİKTE FATURANIZI GÖNDERİN”

Vatandaşlara elektrik faturalarını ve İBAN numaralarını Cumhurbaşkanı Erdoğan’a göndermesi çağrısında bulunan Kılıçdaroğlu, “Bir de pandemide zorda kalınca İBAN vermesini biliyorsun ey Erdoğan. Bu sefer de halk zorda. Halkımıza çağrı yapıyorum. ‘@RTE Erdoğan’ yazın ve İBAN numaranızla birlikte faturanızı gönderin hatta bir de etiket ekleyin, ‘sırasende’ diye çünkü bu kez sıra kendisinde. Bakalım siz İBAN gönderince beyefendi ne yapacak? Yardımınıza koşacak mı?” ifadelerini kullandı.

“HİÇ BİR ELEKTRİK FATURAMI ÖDEMEYECEĞİM”

Belediyelere de yardım konusunda mesajlar veren Kılıçdaorğlu, zamlar geri alınana kadar elektrik faturasını ödemeyeceğini ifade ederek, “Buradan halkın belediyelerine seslenmek istiyorum.  Milletimizle hemhal olmak için başlattığınız askıda fatura hareketimizi bu sefer asgari ücret altında geliri olan ailelerin faturalarına odaklanmak için başlatın. Halkın belediyeleri olarak bu ailelerin yanında olalım. Çünkü olmaz isek bu kış açlık ölümleriyle bile karşılaşabiliriz. Bunu önlemek için sonuna kadar mücadele edeceğiz. Bu geceyi şu iki söz ile kapatayım. Erdoğan 31 Aralıkta imzaladığı zamları geri çekinceye kadar ben bugünden itibaren gelecek hiç bir elektrik faturamı ödemeyeceğim” şeklinde konuştu.

Kılıçdaroğlu’nun elektrik faturasını ödemeyeceğini söylemesi üzerine sosyal medyada birçok vatandaş, sanatçı ve siyasetçi “bendeödemiyorum” etiketi altında, faturalarını ödemeyeceğini belirtti. 
Etiketler: bolu haberler