Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

KIBRISCIKSPOR YENİ TEKNİK DİREKTÖRLERİYLE İMZALADI

KIBRISCIKSPOR YENİ TEKNİK DİREKTÖRLERİYLE İMZALADI
Kıbrıscıkspor, yeni sezon için teknik direktör Mustafa Esmer ve Turgut Arslan ile anlaştı.


Kıbrıscıkspor Kulübü, düzenlediği basın toplantısında, 2019-2020 sezonu için teknik direktörler Mustafa Esmer ve Turgut Arslan ile sözleşme imzaladı.

Kıbrıscıkspor Yönetim Kurulu ve yeni teknik direktörlerin katıldığı basın toplantısında konuşan Kıbrıscıkspor Başkanı Durmuş Bahşi, “geçmişte Mustafa Esmer ve Turgut Arslan hocalarımızla çalışmıştık, yönetim kurulu olarak yeni sezonda, özellikle ikisiyle çalışma kararı aldık” dedi. Bahşi, “2019-2020 sezonunda Mustafa Esmer ve Turgut Arslan hocalarımızla anlaştık. Her iki hocamızla birlikte çalışacağız. Hocalarımızla aslında eskiden bir geçmişimiz var. Esmer hocamızla 5 yıl çalıştık, Turgut hocamızla da 3 yıl çalışmıştık. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımız olursa bu hocalarımız olsun dediler. Bizde o nedenle bu hocalarımızla anlaştık. Kariyerlerinde başarılı olacaklarına inanıyorum.

“BİZDE HERKES KENDİ KOLUNDA BAŞKAN”

Biz de yeni bir yönetim oluşturduk. 21 kişilik bir yönetim kurulumuz var. Bu yönetim kurulumuz 14 yıldan bu yana aynı kişilerdir. 12 yıl gibi bir süre Sabahattin Kocadağ başkanlığımızı yaptı. 2 yıl Mehmet Ali Akı ve bu sene Şubat ayından bu yana ben yürütmekteyim başkanlığı. Biz bir ekimiz, herkes elini taşın altına koyan Kıbrıscıkspor için elinden geleni yapan kişileriz. Herkes kendi kolunda başkan gibi davranan arkadaşlarımız. Kıbrıscıkspor altyapısına aldığımız hocalarımızla bundan daha başarılı olacağımıza inanıyorum. Kıbrıscıkspor’un hedeflerinde yine altyapıya önem verdiğimiz için bu hocalarla anlaştık. Hocalarımızın bu işi becerebilecek kapasite de oldukları için bunu da yapacaklarına inanıyoruz. Daha önce yetiştirdiğimiz çocuklarımızla nasıl BAL ligine gittiysek, bundan sonra da kendi yetiştirdiğimiz çocuklarla oynamayı düşünüyoruz. Onun zevkini tatmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

“ALTYAPIYA ÖNEM VEREREK ÇALIŞACAĞIZ”

Başkan Durmuş Bahşi’nin ardından konuşan Teknik Direktör Turgut Arslan, altyapı çok önem vereceklerini söyleyerek, “Daha önce 3 yıl görev yaptığım kulübe tekrar geri döndüm. Burada kulüp başkanımız Durmuş Bahşi ve tüm Kıbrıscıkspor yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Bizleri bu göreve tekrar layık gördükleri için. Daha önceki yıllarda olduğu gibi yaş gruplarına ve altyapıya önem vererek çalışacağız. İnşallah uzun vadede başarılı bir süreç geçireceğimizi düşünüyorum. Yeni sezonun tüm takımlara hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

“ESKİ KULÜBÜME DÖNDÜĞÜM İÇİN ÇOK MUTLUYUM”

Teknik Direktör Mustafa Esmer, Kıbrıscıkspor yönetiminin kendisini tercih ettiği için onur duyduğunu ifade ederek, “Eski kulübüme döndüğüm için çok mutluyum. Turgut hocamla birlikte çalıştık. Güzel günler geçirdik. Bu yıl belirli bir dönem Boluspor’da görev yaptım. Bu sene herhangi bir görev almadığımız için yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum. Tercih haklarını benden yana kullanmaları, Turgut hocadan yana kullanmaları bizi onore etti. Yeni sezon inşallah bizim için hayırlı geçecek. Zaten başlangıçta demiştik altyapı. Şimdiden oluşturmaya başladık. Şuanda 15 günlük çalışma içinde 11’inden, amatör takımına kadar oyuncularımız mevcut. Biz bunu sadece işleyeceğiz. Kıbrıscıkspor’u en iyi şekilde temsil edeceğime inanıyorum.

“BOLU AMATÖRÜ ÇOK ŞEYLER KAZANACAK”

Son olarak konuşan Kıbrıscıkspor eski Başkanı Sabahattin Kocadağ, yeni hocaların Bolu Amatör’e çok şey katacaklarını belirterek, “Kıbrıscıkspor Kulübü olarak tekrar iki güzide hocamızla çalışmaktan son derece mutlu olacağımız ortada. Kendilerine son derece güvenimiz var. Bunun sonucunda Bolu amatörü çok şeyler kazanacak. Geçmişte benim kulüp başkanlığı dönemimde Bolu’da hiç olmayan gruplarda U19 ve U17 takımlarında tur atlayan tek takım şuanda Kıbrıscıkspor. Kıbrıscıkspor’un şuanda hedefi o grupların ikinci gurubuna atlamak. Daha iyi şeylere imza atmaktır. En önemlisi de Boluspor’a 26’nın üzerinde futbolcu vermiştir. Bu hizmetlere devam edecektir. İnşallah kulübümüze bu oluşum, yeni hocalarımız hayır getirecek, hepsine de başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Konuşmaların ardından iki isim resmi sözleşmeyi imzaladı.