Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

KENAN YAVUZ’DAN GÜLEN'E ZİYARET

KENAN YAVUZ’DAN GÜLEN'E ZİYARET
Türk Büro-Sen Bolu Şube Başkanlığı yönetimi görevde yükselme sınavını kazanması sonrasında Gerede Gençlik Merkezi Müdürü olarak ataması yapılan Elif Gülen’i ziyaret etti.

Türk Büro-Sen Bolu Şube Başkanı Kenan Yavuz, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile  birlikte Gerede Gençlik Merkezi Müdürlüğüne atanan Elif Gülen’i makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun ve başarı temennilerini iletti.

Ziyarette Şube Başkanı Kenan Yavuz’a Başkan Yardımcıları Faik Karakuş, Ferhat Kul, Nihat Demir, eşlik etti.

“GENÇLERİ EN İYİ ŞEKİLDE GELECEĞE HAZIRLAYACAĞINA İNANIYORUZ”

Türk Büro-Sen Bolu Şube Başkanı Kenan Yavuz; “Gerede Gençlik Merkezi Müdürlüğüne liyakat sahibi, mesleğin gerektirdiği özellikleri taşıyan, ben değil biz ne yapabiliriz düşüncesi ile hareket eden Elif GÜLEN hanımefendinin atanması Gerede ilçesi için gençler için bulunmaz bir nimet, gençleri en iyi şekilde geleceğe hazırlayacağına inanıyoruz, biz Türk Büro-Sen Bolu Şube Başkanlığı olarak her zaman üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız” ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gerede Gençlik Merkezi Müdürü Elif Gülen ziyaret nedeniyle Türk Büro-Sen Bolu Şube Başkanı Kenan Yavuz’a ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Etiketler: bolu haberler