Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Kenan Altundağ belediye meclisine aday

Kenan Altundağ belediye meclisine aday
Bolu’nun genç ve başarılı işadamlarından biri olan Kenan Altundağ, siyasi arenada da başarısını kanıtlamak üzere belediye meclis üyesi olabilmek için başvurusunu yaptı.

31 Mart 2019’da gerçekleşecek yerel seçimler öncesi Belediye Meclis üyesi olmak isteyen isimlerde gerekli başvurularını yaparak listelerin oluşmasını beklemeye başladı. AK Parti kanadında belediye meclis üyeliği listesinde dikkat çeken bir isim de yer aldı. Başarılı işlerle adından söz ettiren, Bolu’nun genç işadamlarından Altundağ İnşaat firma sahibi Kenan Altundağ Bolu Belediye Meclisine girmek için aday adaylık başvurusunu yaptı.  

Kenan Altundağ kimdir?

1988 yılında Gerede’de dünyaya gelen Kenan Altundağ, ilk, orta ve lise eğitimini Gerede’de tamamladı. Gerede Anadolu İmam Hatip Lisesi mezunlarından. Daha önce MÜSİAD Divan Kurulu Başkanlığı ve Geredespor Kulüp Başkan Yardımcılığı görevlerinde de bulunan Kenan Altundağ, çevresinde sevilen ve yaptığı işlerle kısa sürede taktir toplayan bir isim oldu. Evli ve bir çocuk babası olan genç işadamı Kenan Altundağ, Bolu’nun inşaat sektöründe önde gelen firmasıyla hizmetine devam ediyor.