Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

KEDİLERİN GİZEMİ ÇÖZÜLDÜ

KEDİLERİN GİZEMİ ÇÖZÜLDÜ
Son günlerde Bolu ve Türkiye kamuoyunun konuştuğu bacakları kopuk halde bulunan ölü kedilerin akibetinin ne olduğu merakla bekleniyordu. Ulusal basında da geniş yer bulan olayın güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde kedileri sokak köpeklerinin öldürdüğü görüldü.

Bolu emniyetini ayağa kaldıran ve halkı tedirgin eden bacakları koparılmış vaziyette bulunan kedilerin sokaktaki köpekler tarafından parçalandığı güvenlik kamera görüntüleri ile belgelendi. Kamera görüntülerinin en başında merdiven altında çocuk arabasının içinde uyuyan kedi net bir şekilde görünüyor. Daha sonra sabaha karşı 4 adet sokak köpeğinin kedinin bulunduğu çocuk arabasına doğru koştuğu ve kediyi arka bahçeye kovalandığı görünürken arka bahçede köpeklerin kediyi yakalayarak bacaklarından asılmak suretiyle öldürdüğü anlaşılıyor.

'KÖPEKLERE DÜŞMANLIK BESLENMEMELİDİR'

Hayvanseverler başı boş köpeklerin grup halinde hareket etmesinden kaynaklı birbiriyle oyun oynamak istediğinden dolayı ve içgüdüsel olarak kediye karşı saldırma dürtüsü ile olayı yapmış olabileceğini ifade ettiler. Hayvanseverler ayrıca burada kesinlikle köpeklere herhangi bir düşmanlık beslenilmemesi gerektiğini de önemle belirtiler. Olaya neden olarak infial oluşturan bu köpeklerin edilmemesini aksine ıslah edilerek bakıma alınmasını istediler.