Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

KBB DE MESAİ DIŞI POLİKLİNİK HİZMETİNE EKLENDİ

KBB DE MESAİ DIŞI POLİKLİNİK HİZMETİNE EKLENDİ
Mesai Dışı Poliklinik hizmetlerine, Göz Hastalıklarının ardından Kulak Burun Boğaz Polikliniği de eklendi. Vatandaşlar 17.00-19.00 saatleri arasında muayene olabilecekler.

Haber: Ebru Buket Dönmez

Polikliniklerde oluşan yoğunluk ve çalışma saatlerinin uymaması nedeniyle muayene fırsat bulamayan vatandaşlar için hayata geçirilen “mesai dışı poliklinik hizmeti” hastanelerde büyük rahatlama sağladı.  Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi’nde Kadın Hastalıkları ve Doğum, Çocuk, Ortopedi ve Beyin Cerrahi branşında hizmet vermeye başlayan uygulamada önceki gün artık Göz Hastalıklarının da yer aldığı duyurulmuştu. Bunun üzerine Kulak Burun Boğaz Polikliniğinin de hizmet vermeye başladığı bildirildi. Böylece vatandaşlar mesai dışı saatler olan 17.00-19.00 arasında da muayene ve tedavi olabilecekler.

Mesai dışı poliklinik hizmeti almak isteyen vatandaşlar ALO 182 ya da MHRS'den randevu alabiliyor.

EYLÜL AYI KBB AKŞAM POLİKLİNİĞİ LİSTESİ AÇIKLANDI

Bolu İl Sağlık Müdürlüğü kurumsal hesaplarından yaptığı paylaşım ile Eylül ayına ait KBB Akşam Polikliniği Listesini duyurdu. 15 Eylül itibariyle başlayan hizmette Uzm. Dr. Gürkan Taşkopan ve Uzm. Dr. Hatice Güzelküçük Akay'ın hangi günler görev alacağı da bildiriliyor.

Etiketler: bolu haberler