Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

KAYNAK ONLARA GÜVENİYOR

KAYNAK ONLARA GÜVENİYOR
Alt yapı maçlarını yakın takibe alan ve boş vakitlerini genç oyuncuların maçlarını ekibi ile takip eden Orhan Kaynak iki genç oyuncuyu A takım antrenmanlarına almaya başladı.

U21 takım kaptanlığı yapan U15 grubunda daha önceki yıllarda Türkiye Şampiyonu olmasıyla birlikte Avrupa şampiyonasına giden Muhammet Şura Çetin geçte olsa Orhan Kaynak’ın takımın başına gelmesiyle A takıma alındı. Sağ bek mevkiinde görev yapan uzun yıllardır alt yapıda eğitim alan Oğuzhan Erbay’da teknik direktör Orhan Kaynak’ın gözüne girmeyi başardı.

Boluspor’da Orhan Kaynak ve ekibinin gelmesiyle alt yapıdan A takıma gelen oyunculardaki farklılıklar göze çarpmaya başladı. A takımdaki antrenmanlara Muhammet Şura Çetin ve Oğuzhan Erbay katılıyor. 1999-2000 doğumlu olan iki oyuncunun en büyük özellikleri istikrarlı disiplinlikleriyle öne çıkıyor.

Daha önceki yıllarda ve haftalarda tam olarak A takıma çıkması beklenen ancak geçmiş dönemde A takımda yer alamayan Muhammet Şura, Orhan Kaynak ile A takım hayallerini sonlandırmak istiyor. Gelecek için şans verilirse hem Boluspor hem de Türk futbolunun bir yıldız kazanması beklenirken, Muhammet gibi 2000 doğumlu Oğuzhan Erbay’da mevkiisinin en iyi oyunculardan biri olmaya aday.

Muhammet Şura Çetin U21 takım kaptanı, Oğuzhan Erbay ise kendi kategorisinin takım kaptanlığını üslenene oyuncular olarak dikkat çekiyor.