Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Katin zanlısı Ankara'da yakalandı

Katin zanlısı Ankara'da yakalandı
Dün gece meydana gelen feci cinayet olayının firari zanlısı Sefa Candan isimli şahıs Bolu polisinin Ankara'da düzenlediği operasyonla yakalanarak Bolu'ya getirildi.

Dün gece Tabaklar mahallesinde yaşanan olayda iddiaya göre eski nişanlısını Beyazıt Bestami Ay ve ağabeyi Muhammed Ay ile birlikte gören ve bıçağa davranarak Beyazıt Bestami Ay'ı öldüren uzman çavuş olduğu ve izinli olarak Bolu'da bulunan ağabeyi Muhammed Ay'ı ağır yaralayan Sefa Candan isimli şahıs kaçarak kayıplara karışmıştı.

Bolu polisi firari zanlının izini Ankara'da tespit etti. Bolu'da Ankara'ya giden ekipler düzenledikleri operasyonla zanlı Sefa Candan'ı kıskıvrak yakalayarak Bolu'ya getirdiler.

SOSYAL MEDYA'DA ÖVÜNEREK PAYLAŞIM YAPTI

Olayın ardından cinayet zanlısı Sefa Candan sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak, "Bu gece tarafıma yapılan hainliğin karşısında 2 kişinin kanı aktı. Ben bu yaşıma kadar yapılan her k... hakkını verdim ve ölene kadar da vermeye devam edeceğim. Sahne ortada yarışmacı arkadaşlara başarılar." şeklinde ifadelere yer vermişti.