Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

KARTALKAYA'DA KAR KALINLIĞI BİR METREYİ AŞTI

KARTALKAYA'DA KAR KALINLIĞI BİR METREYİ AŞTI
Türkiye'nin en önemli turizm merkezlerinden biri olan ve kayak sezonunda yerli-yabancı binlerce turistin tatil için geldiği Kartalkaya Kayak Merkezinde kar yağışı etkili oluyor. Tatilciler, kar yağışı eşliğinde kayak yapmaya devam ediyor.
Bolu'nun kış turizmi açısından en önemli turizm merkezi olan ve 70 kilometre uzunluğundaki 25 pistiyle kayakseverlerin en çok tercih ettikleri Kartalkaya Kayak Merkezi, sezon sonuna yaklaşıyor. 5 otel 2 bin yatak kapasitesi ile sezon boyunca yerli ve yabancı turistleri misafir etmeye devam ediyor. Şehir merkezine 45 kilometre uzaklıkta bulunan kayak merkezinde kar kalınlığı bir metrenin üzerinde bulunuyor. Kar yağışının hakim olduğu Kartalkaya’da kayak severler uzun pistlerde kayak yaparak vakit geçirdi. Kartalkaya Kayak Merkezinde 26 Mart'ta kayak sezonu sona erecek.

"İSTANBUL’A YAKINLIĞI GÜZEL"
İstanbul’dan kayak merkezine gelen Oğuz Emre Yaşar, "Kartalkaya güzel. Bugün hava durumu da iyi. Dün çok kar yağdı, çok fırtına vardı ama bu hafta güzelce kayılabilir. Buraya zaten senelerdir geliyoruz. Bu dördüncü gelişimiz. İstanbul’dan geliyoruz. Seviyoruz Kartalkaya’yı. Bugün bizim son günümüz, o yüzden biraz içimiz buruk. İstanbul’a yakınlığı güzel. Otelleri güzel. Hizmet çok güzel. Kayseri’yi de seviyorum ama burası da güzel" dedi.