Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

KARSU TARİHİ ZAFERİ KUTLADI

KARSU TARİHİ ZAFERİ KUTLADI
CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu yaptığı yazılı basın açıklamasıyla 23 Haziran İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerini değerlendirdi. Resmi olmayan sonuçlara göre yaklaşık 10 puanlık farkla Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul'un yeni belediye başkanı olduğunu söyleyen Karsu; Sonuçlar, İstanbul'a yeni bir başlangıç anlamına gelmektedir. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

“ÇOK BÜYÜK BİR SEÇİM BAŞARISININ ALTINA İMZA ATTIK”

"Her şey çok güzel olacak demiştik ve her şey çok güzel oldu" diyen Karsu "Sonuç tüm İstanbul'umuza hayırlı olsun. Millet İttifakı olarak çok büyük bir seçim başarısının altına imza attık. 23 Haziranda İstanbul'da Büyükşehir Belediye Başkanlığı bazında yapılan seçimler, İlçeler ve İl genel meclisi bazında da yenilenseydi AKP daha da muazzam bir hüsrana uğruyordu. İstanbul'daki birçok AKP'li belediye şu anda Cumhuriyet Halk Partisi ve Millet ittifakına geçmiş olacaktı" biçiminde konuştu.

"TARİHTEKİ HER KÖTÜ YÖNETİM, BİR KAHRAMAN DOĞURUR"

Türkiye'de artık ayrımcı siyaset dilinin sona ermesi gerektiğini vurgulayan Karsu; Tarihteki her kötü yönetim, bir kahraman doğurur. İşte Köroğlu, İşte Malkoçoğlu, İşte Dadaloğlu ve şimdi de İmamoğlu. Sonuçlar, İstanbul'a yeni bir başlangıç anlamına gelmektedir. Hayırlı uğurlu olsun. Bu seçimin kaybedeni, insanlarımızı ayrıştıran, öteleyen ve halkın haklı taleplerine kulak vermeyerek bildiklerini okuyan zihniyet olmuştur. İnsanlarımız bu seçimle kutuplaşmaya karşı bir tavır alarak hükümete ciddi bir mesaj vermiştir" şeklinde konuştu.

Karsu; "Başta Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na, partimizin tüm il başkanlarına, milletvekillerimize, A'dan Z'ye tüm yönetici kadrolarımıza, tüm çalışma arkadaşlarıma, sandık başında görev yapan tüm partililerimize, Millet İttifakında birlikte mücadele ettiğimiz İyi Partili arkadaşlarıma ve demokrasiye sahip çıktıkları için İstanbul'un tüm seçmenlerine teşekkürü bir borç biliyorum" diyerek sözlerini tamamladı.